„Spotify“ ruošia naujieną, kurios daugelis laukė visą amžinybę: jau netrukus turėtų debiutuoti nauja paslauga, tačiau kaina bus prieinama tikrai ne visiems

Arnas Balčiūnas

2023-10-10, 10:30

0 komentarų

Visame pasaulyje yra daug muzikos srautinio perdavimo paslaugų, todėl rinka yra labai konkurencinga. Kiekviena srautinio perdavimo paslauga savo strategijomis kovoja, kad pakiltų į lentelės viršų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Spotify“ ruošia naujieną, kurios daugelis laukė visą amžinybę: jau netrukus turėtų debiutuoti nauja paslauga, tačiau kaina bus prieinama tikrai ne visiems

Muzikos platforma „Spotify“ yra populiari ne tik tarp lietuvių, tačiau tai yra vienas rinkos lyderių ir visame pasaulyje. Daugelis jau ne vienerius metus tikisi, jog čia bus galima klausytis ir aukščiausios kokybės muzikos, tačiau iki šiol tokia galimybė nėra pasiūlyta.

Tačiau viskas gali netrukus pasikeisti. Remiantis naujausia informacija, „Spotify“ ruošia naują paslaugą, kuri bus pavadinta „Supremium“. Būtent ši galimybė turėtų pasiūlyti aukščiausios kokybės 24 bitų garsą, ko iki šiol šioje srautinio perdavimo platformoje nebuvo.

Verta prisiminti, jog „Supremium“ pavadinimas minimas dar nuo šių metų birželio mėnesio. Tuomet buvo pasirodę pranešimų apie „Spotify“ planus pristatyti naują paslaugą, kuri būtų ženkliai brangesnė nei įprastiniai planai. Šiandien pasirodė daugiau su šia tema susijusių atnaujinimų.

Remiantis naujausia informacija, „Supremium“ planas turėtų pasiūlyti ne tik 24 bitų aukščiausios kokybės garsą, bet ir daugiau papildomų galimybių. Teigiama, jog „Spotify“ gali suteikti daugiau galimybių klausantis įvairių grojaraščių, juos taip pat galės generuoti dirbtinis intelektas, o su minimu planu būtų leidžiama klausytis ir audio knygų, kurių bendra trukmė galėtų siekti 20-30 valandų.

„Spotify“ ruošiama naujoji paslauga tikrai nebus pigi. Neoficialiais duomenimis, JAV rinkoje toks planas turėtų kainuoti 19,99 JAV dolerius. Palyginimui, standartinis „Premium“ planas už Atlanto kainuoja 10,99 JAV dolerius. Lietuvoje analogiškas planas kainuoja 7,99 eurus. Tikėtina, kad lietuviams už naujas galimybes tektų susimokėti maždaug 12,99 eurus.

Priminsime, jog dar visai neseniai, „Spotify“ pakėlė savo siūlomų planų kainas. Iki šiol mūsų šalyje „Premium“ prenumerata kainavo 6,99 eurus, o nuo šiol ši kaina sieks 7,99 eurus. „Premium Duo“ plano kaina pakilo nuo 8,99 iki 10,49 euro per mėnesį, o „Premium Family“ kaina nuo 10,99 iki 12,99 euro.

Programėlę valdančios kompanijos pranešime teigiama, jog „Spotify“ šiuo metu turi daugiau nei 200 mln. „Premium“ prenumeratorių. Muzikos programėlės kūrėjai pažymi ir tai, jog nuo jų veiklos pradžios rinka toliau vystėsi, o šis kainų kėlimas skirtas tam, kad būtų galima toliau siūlyti įvairias naujoves naudotojams.

„Kad galėtume toliau diegti naujoves, keičiame „Premium“ prenumeratų kainas daugelyje šalių visame pasaulyje. Šie atnaujinimai padės mums ir toliau teikti vertę mūsų platformos gerbėjams ir atlikėjams“, - teigiama bendrovės pranešime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas