Stebėkite karščiausias „Formulės 1“ kovas nemokamai – itin paprastas būdas, kuris leis mėgautis ilgiausiu F1 sezonu, viskas itin paprasta

Partnerio turinys

2024-03-07, 15:00

4 komentarai (-ų)

„Formulė 1“ daugeliui tautiečių yra viena mėgstamiausių automobilių sporto šakų. Traukia net ir tuos, kurie patys nėra profesionalūs vairuotojai, tačiau domisi automobilių ir greičio galimybėmis. Naujai prasidėjęs sezonas sutraukia daugelio gerbėjų dėmesį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Stebėkite karščiausias „Formulės 1“ kovas nemokamai – itin paprastas būdas, kuris leis mėgautis ilgiausiu F1 sezonu, viskas itin paprasta

2024 metų F1 sezonas bus ilgiausias šio čempionato istorijoje, o tai puiki proga mėgautis aukščiausios klasės lenktynėms. Tačiau žiūrėti „Formulę 1“ Lietuvoje nėra pats paprasčiausias dalykas. Transliacijos kainuoja brangiai ir kai kuriems tai yra priežastis rinktis kažkokią kitą veiklą. Tačiau tai galima nesunkiai išspręsti.

Mėgautis nemokamomis „Formulės 1“ transliacijomis nėra sudėtinga, o tam tereikia turėti prieigą prie VPN. VPN (angl. Virtual Private Network) yra virtualusis privatusis tinklas, o čia mums į pagalbą ateina „CyberGhost VPN“, kurie siūlo aukščiausios klasės paslaugas už itin prieinamą kainą.

Jeigu domitės „Formule 1“, tuomet žinote, jog Lietuvoje stebėti šias lenktynes kainuoja išties nemažai, tačiau su „CyberGhost VPN“ viskas tampa gerokai paprasčiau. Paspaudę čia ir įsigiję prenumeratą jūs ne tik gausite itin kokybiškas paslaugas, bet ir turėsite galimybę stebėti F1 veiksmą nemokamai.

Dabar „CyberGhost VPN“ siūlo dviejų metų planą vos už 56,94 eurus, o papildomai suteikia ir dar du papildomus mėnesius. Tai reiškia, jog jums ši prenumerata kainuos vos 2,19 euro per mėnesį, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. O dabar pažvelkime kaip išnaudoti „CyberGhost“ teikiamas paslaugas, jog galėtumėte žiūrėti „Formulę 1“ visiškai nemokamai.

Kaip žiūrėti „Formulę 1“ nemokamai su „CyberGhost VPN“ paslauga?

Nemokamos „Formulė 1“ transliacijos prieinamos tokiose šalyse kaip Austrija, Italija ar Jungtinės Karalystės, tačiau lietuviams prieiti prie šio turinio nepavyks, nes tam yra taikomi lokacijos apribojimai. Žinoma, šią problemą išsprendžia „CyberGhost VPN“.

Paspaudę šią nuorodą ir pasinaudoję aukščiau pateikiamu pasiūlymu jūs galėsite pasikeisti savo geolokaciją ir taip mėgautis aukščiausios kokybės „Formulės 1“ transliacijomis. Žemiau pateikiame sąrašą šalių ir kurias lenktynes galėsite žiūrėti nemokamai.

Kaip galite matyti iš aukščiau pateikiamos lentelės, transliacijos nebus lietuvių kalba, tačiau jos bus aukštos kokybės ir be jokių sutrikimų. Tai leis jums mėgautis puikiais savaitgaliais su „Formule 1“. Ir viskas ką jums reikia padaryti – užsisakyti „CyberGhost VPN“, tuomet įsidiegti jų programėlę ir pasirinkti tam savaitgaliui tinkamą transliaciją.

Viskas, ką reikia žinoti apie „CyberGhost VPN“

„CyberGhost VPN“ yra vienas geriausių VPN paslaugų tiekėjų, kuris pasiūlys itin greitas paslaugas, gausybę skirtingų lokacijų, o svarbiausia – labai paprastą ir patogią programėlę. Negana to, čia naudojamas 256 bitų AES šifravimas, kas užtikrins, kad jūsų interneto ryšys yra visiškai apsaugotas.

Kaip jau minėjome, dabar „CyberGhost VPN“ siūlo dviejų metų planą vos už 56,94 eurus, o papildomai suteikia ir dar du papildomus mėnesius. Tai reiškia, jog jums ši prenumerata kainuos vos 2,19 euro per mėnesį, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

4 komentarų

Mantas

Senai ziuriu beveik viska pas ukrainiecius rusiskai ar pas rusus…. Nemokamai. Bet greiciausia prie mokamu go3 paslaugu pridesiu ir extra sport… nenumirsiu jai paremsiu zmones kurie dirba kad matyt aukstos kokybes transliacijas.

M

Be to, kaina panasi i pacia F1 metine prenumerata, kuri viska suteikia ir suprantamai gali paziureti. O su situo VPNu dar ismastyk kaip susirasti. Na apgaulinga antraste. Saunuoliai :D

Trex

Komikai! Va čia tai syraipsnis apie nieką. Ir čia vadinasi ale "nemokamai"! Šių metų sezoną NEMOKAMAI rodys TV6 kanalas!!! Nėra už ką.

Lukas Snarskis

TV6 rodė pirmas lenktynes ir tai yra viskas 😅

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas