Suklusti turėtų daugelis lietuvių: Lietuvos paštas praneša apie galimus sutrikimus, gali nepavykti patekti ir į pašto skyrius

Pranešimas spaudai

2023-06-22, 18:35

0 komentarų

Šiuo metu siuntas Lietuvos paštas gabena iš viso į daugiau nei 250 pasaulio šalių. Bendrovė nuolatos stengiasi pasiūlyti ir įvairių naujovių savo klientams. Prie teigiamo veiklos rezultato prisidėjo įgyvendintos veiklos efektyvinimo priemonės ir siuntų srautų augimas šalies viduje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Suklusti turėtų daugelis lietuvių: Lietuvos paštas praneša apie galimus sutrikimus, gali nepavykti patekti ir į pašto skyrius

Lietuvos paštas dabar dalinasi informacija savo klientams, kurie atlieka įvairius veiksmus bendrovės internetinėse svetainėse. Pranešama, jog Joninių vakarą, birželio 24 dieną, 22:30–23:00 val. dėl profilaktinių darbų neveiks Lietuvos pašto puslapis (post.lt, lietuvospaštas.lt).

Kokie konkretūs profilaktiniai darbai bus atliekami neminima, tačiau pažymima, jog savitarnos puslapis https://lpexpress.lt/ ir toliau veiks be jokių sutrikimų.

Verta pastebėti, jog Joninių šeštadienį keičiasi ir pašto skyrių darbo laikas. Lietuvos paštas praneša, kad birželio 24-ąją, Joninių šeštadienį, dirbs tik dalis prekybos centruose esančių pašto skyrių, o likusieji skyriai nedirbs visiškai.

Šią dieną taip pat nebus teikiamos laiškininkų bei kurjerių paslaugos. LP EXPRESS paštomatai veiks, tačiau siuntos į juos nebus pristatomos ir išimamos iš jų.

Priminsime, jog 2022 m. Lietuvos pašto gautos pajamos iš vidaus rinkoje siunčiamų daiktų ir laiškų pasiekė 3,3 mln. eurų. Praėjusiais metais taip pat reikšmingai, net 62,7 proc., išaugo Lietuvos pašto pajamos iš finansinių paslaugų teikimo. Jos 2022 m. buvo 4,7 mln. eurų didesnės nei 2021 m. ir viršijo 12,2 mln. eurų.

Tam įtakos turėjo padidėjusios pajamos iš įvairių išmokų pristatymo ir išmokėjimo bei įmokų ir mokesčių priėmimo teikiamų paslaugų.

Taip pat 2022 m. bendrovei buvo numatyta 5,1 mln. eurų kompensacija už universaliosios pašto paslaugos teikimą 2021 m. Dar 3,4 mln. eurų bendrovė uždirbo už parduotus Kauno ir Klaipėdos centrinių paštų pastatus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas