Tai visam laikui pakeis pasimatymus: „Tinder“ paruošė aistra pulsuojančią naujieną

Lukas Snarskis

2021-06-26, 15:55

0 komentarų
Tai visam laikui pakeis pasimatymus: „Tinder“ paruošė aistra pulsuojančią naujieną

Viena populiariausių pažinčių programėlių pasaulyje „Tinder“ sulaukė didelių pokyčių. Šią aplikaciją valdančios kompanijos atstovai paskelbė apie pasikeitimus, kurie suteiks naudotojams ne tik daugiau laisvės, tačiau ir daugiau opcijų, ieškant naujų pažinčių.

Viena iš naujovių – galimybė atrasti kitus programėlės naudotojus, kurie atitiktų jūsų pomėgius, hobius ar kitas mėgiamas veiklas. „Tinder“ taip pat papildys „Hot Takes“ galimybė, kuri leis surasti labiausiai jus atitinkančius asmenis su kuriais bus galima atlikti ir vaizdo skambutį prieš nusprendžiant ar norite bendrauti toliau.

„Tinder“ yra neabejotinai populiariausias būdas užmegzti naujas pažintis visame pasaulyje. Naujos kartos pažinčių ieškotojai iš mūsų nuolat prašo vis daugiau šiame, po koroniniame pasaulyje – daugiau galimybių parodyti savo autentiškumą, daugiau būdų gerai praleisti laiką bei bendrauti su kitais virtualiai, ir, žinoma, daugiau kontrolės naujoms pažintims „Tinder“ tinkle.“, kalbėjo „Tinder“ vadovas Jimas Lanzone.

Naujieji „Tinder“ pokyčiai akivaizdžiai yra koncentruoti į tai ko nori šios platformos naudotojai, o tai pažymi ir programėlės vadovas. Nuo šiol bus galima bendrauti su kitais nariais pasitelkiant vaizdo įrašus, o „Hot Takes“ suteiks galimybę pabendrauti su patikusiu asmeniu prieš susijungiant (ang. match) su juo. Mūsų minėta „Explore“ galimybė taip pat suteiks galimybę rasti labiausiai jūsų pomegius ar veiklas atitinkančius žmones.

Pranešama, kad šios naujovės „Tinder“ pasieks dar šią vasarą, tačiau tiksli data išlieka nežinoma. Primename, jog visai neseniai šios programėlės kūrėjai pristatė ir dar vieną dėmesio sulaukiusią naujovę. Nuo šiol „Tinder“ nariai visame pasaulyje galės savo profilio nustatymuose blokuoti kontaktus. Taip pat galės ir bet kada atblokuoti - tai reiškia, kad dabar naudotojai turės daugiau savarankiško valdymo ties pažinčių patirtimi.

Per pastaruosius metus „Tinder“ nemažai dėmesio skyrė ir šios programėlės saugumui. Pažinčių kompanijos ir kitos internetinės platformos buvo kritikuojamos dėl nepakankamo jų vartotojų saugumo, nes registruojamų seksualinių nusikaltimų, susijusių su internetinėmis pažinčių svetainėmis ir programomis, skaičius auga kasdien.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas