„TikTok“ bando dar vieną naujovę: ją tikrai matėte kažkur kitur

Lukas Snarskis

2021-08-06, 09:05 (atnaujinta 2023-01-23, 14:55)

0 komentarų
„TikTok“ bando dar vieną naujovę: ją tikrai matėte kažkur kitur

Bendravimo internete formos nuolat kinta: dar prieš dešimtmetį tinklaraščiai buvo populiarumo viršūnėje ir atrodė, kad jie yra ateitis. Visgi viskas apsivertė ir žmonės iš asmeninių svetainių išsikraustė į socialinius tinklus. Šiandien jau nereikia kurti ir išlaikyti savo asmeninės svetainės, kad taptumėte populiariu, o vieną tiesiausių kelių į žvaigždes nutiesė rinkos chuliganu tituluojamas „TikTok“.

Po to, kai „Twitter“ platforma neseniai pašalino „Stories“ funkciją, pavadinimu „Fleets“, „TikTok“ patvirtino, kad šiuo metu aktyviai dirba ties analogiška funkcija, praneša „The Verge“. Šią funkciją pirmą kartą pastebėjo Mattas Navarra ir šiuo metu ji išbandoma su nedideliu vartotojų skaičiumi už JAV ribų. Verta pastebėti, kad „TikTok Stories“ nėra skirta pakeisti bet kokią kitą esamą platformos funkciją, kurią „TikTok“ jau turi, pavyzdžiui, „Duets“, „Live“ ir „Stitch“.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad „Stories“ funkcija veikia taip pat, kaip ir kitose aplikacijose, kadangi šios dingsta po 24 valandų. Taip pat galite pamatyti, kas peržiūrėjo jūsų įrašą, ir perskaityti komentarus. Naujoji „TikTok Stories“ funkcija netrukdys dabartiniam vartotojo sąsajos ekranui, o prieiga prie jos bus pasiekiama perbraukus kairėn iš pagrindinio sklaidos kanalo arba palietus asmens profilį.

Visgi nėra informacijos apie tai, kiek laiko tai bus atliekami bandymai, taip pat nėra pagrindinės pradžios datos šiai funkcijai. Vartotojų įtraukimo ir skelbimų potencialas yra didžiulis, tačiau jei jis bus prastai įgyvendintas, tai gali baigtis taip, kaip tai nutiko jau anksčiau minėtąjai „Fleets“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas