„WhatsApp“ programėlę papildė dar viena naujovė: pasikeitimas, kurio greičiausiai net nebūtumėte pastebėję

Leonardas Sindaravičius

2021-12-18, 08:10 (atnaujinta 2023-03-04, 18:14)

0 komentarų
„WhatsApp“ programėlę papildė dar viena naujovė: pasikeitimas, kurio greičiausiai net nebūtumėte pastebėję

Susirašinėjimo aplikacijos „WhatsApp“ balso pranešimų funkcija yra itin populiari dėl kelių priežasčių, pavyzdžiui, priešingai nei daugelyje kitų programėlių, čia jos neturi laiko limito, taip pat galite matyti kada jos buvo perklausytos ir net pasirinkti kokiu greičiu norite klausytis balso įrašo. Dabar prie šių privalumų prisideda dar viena funkcija, apie kurią daugelis vartotojų ko gero nė nebūtų pagalvoję - galimybė perklausyti balso žinutę prieš ją išsiunčiant.

Tai padaryti gana paprasta: tereikia nuspausti ir laikyti mikrofono ikoną, o įrašymo metu nustumti pirštą aukštyn - taip pateksite į laisvų rankų įrašymo režimą. Baigę įrašinėti nuspauskite sustabdymo piktogramą, o perklausyti įrašą galėsite paspaudę „Play“ mygtuką. Jei nesate patenkinti rezultatu, galite įrašyti iš naujo, tačiau jei rezultatas tenkina, galite iš karto išsiųsti įrašytą pranešimą.

Kaip įprasta panašioms funkcijoms, prireiks laiko, kol tai pasieks visų „Android“ ir „iOS“ įrenginių naudotojus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas