Žvilgsnis į nusikalstamą pasaulį – naujame HBO serialo „Tokijo policija“ sezone

HBO

Pranešimas spaudai

2024-02-08, 15:00

0 komentarų

„Tony“ apdovanojimo laureato J. T. Rogerso sukurtas ir kritikų įvertintas „Max Original“ serialas „Tokijo policija“ (angl. Tokyo Vice), kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka Anselis Elgortas ir Kenas Watanabe, tęsiasi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Žvilgsnis į nusikalstamą pasaulį – naujame HBO serialo „Tokijo policija“ sezone

Jau šiandien, vasario 8 d., įvyks antrojo serialo sezono premjera – gerbėjų lauks pirmos dvi naujos serijos. Visus dešimt Japonijoje filmuotų epizodų žiūrovai Lietuvoje galės išvysti per HBO „Telia Play“ platformoje ir „Go3“ televizijoje.

Seriale pasakojamas tikras ir nepagražintas 9-ojo dešimtmečio pabaigos Tokijo gyvenimas, įkvėptas amerikiečių žurnalisto Jake’o Adelsteino (akt. Anselis Elgortas) pasakojimo apie Tokijo metropoliteno policijos darbą. Japonijos sostinėje Tokijuje filmuotas serialas nukelia žiūrovus į miesto nusikalstamą pasaulį, o Adelsteinas supranta, kad pavojus gresia ne tik paties gyvybei, bet ir jo artimųjų saugumui.

Antrajame sezone pagrindinį vaidmenį atlieka „Auksinio gaublio“ nominantas A. Elgortas, „Oskaro“ nominantai K. Watanabe bei Rinko Kikuchi. Taip pat personažus kuria Rachel Keller, Show Kasamatsu, Ayumi Ito. Prie šių gerai žinomų aktorių prisijungs ir nauji veidai – Yosuke Kubozuka ir Miki Maya.

Serialas – vykdomųjų prodiuserių J. T. Rogerso bei „Emmy“ laureato Alano Poulo darbas. Taip pat prie kūrybos prisidėjo ir Alexas Bodenas, Jofesas Kubota Wladyka, Bradas Calebas Kane, Adamas Steinas, K. Watanabe. Antrąjį sezoną kūrė ir „Emmy“ laureatė Emily Gerson Saines, A. Elgortas, J. Adelsteinas, Kayo Washio, Destinas Danielis Crettonas, „Oskaro“ laureatas Johnas Lesheris ir keturis kartus „Oskarui“ nominuotas bei „Emmy“ statulėle įvertintas Michaelas Mannas.

Visą pirmąjį serialo sezoną Lietuvoje jau galima išvysti per HBO „Telia Play“ platformoje ir „Go3“ televizijoje. Pirmųjų dviejų antrojo sezono epizodų premjera įvyks vasario 8 d., o likusieji aštuoni epizodai po vieną pasirodys kiekvieną ketvirtadienį iki balandžio 4 dienos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas