Prasidėjo MEGA „Aliexpress“ išpardavimų maratonas: dabar galite sutaupyti apvalią sumą pinigų, pateikiami nuolaidos kodai ir gudrybės, kurios pravers daugeliui

Lukas Snarskis

2024-07-14, 17:55

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Prasidėjo MEGA „Aliexpress“ išpardavimų maratonas: dabar galite sutaupyti apvalią sumą pinigų, pateikiami nuolaidos kodai ir gudrybės, kurios pravers daugeliui

Vasara – ne tik puiki proga pasimėgauti šiltais orais ir išvykti atostogų, tačiau tuo pačiu – tai pasiruošimas artėjančiam rudeniui. Nenumaldomai artėja ir nauji mokslo metai, kurie gali pareikalauti nemažų išlaidų. Tačiau dabar yra ir puiki proga sutaupyti.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ prasidėjo dar vienas išpardavimų maratonas, o dabar jūs galite sutaupyti net iki 60 proc. Visus geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudus čia, o žemiau pateiksime ir daugiau naudingos informacijos, kuri leis sutaupyti ir saugiai apsipirkti.

Visų pirma, reikėtų žinoti, jog dabartinis išpardavimų maratonas tęsis iki liepos 21 dienos. „Aliexpress“ išpardavimai vyks iki 9:59 val. Lietuvos laiku. Žemiau pateikiame specialius nuolaidos kodus, kurie leis mėgautis dar didesnėmis nuolaidomis:

  • 3 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 29 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD03
  • 8 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 69 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD08
  • 20 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 169 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD20
  • 30 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 239 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD30
  • 50 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 369 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD50

Nepamirškite susikurti savo paskyrą

Norint sėkmingai apsipirkti „Aliexpress“ platformoje – rekomenduojame turėti savo paskyrą. Norėdami ją susikurti – spauskite čia. Tai leis užtikrinti, jog matote teisingą informaciją apie pristatymo galimybes bei kainas, o taip pat nereikės nurodyti pristatymo adreso, kiekvieną kartą apsiperkant. Žinoma, tuo pačiu galėsite išsaugoti ir kelis adresus, kas suteiks dar daugiau patogumo.

Turėdami „Aliexpress“ jūs vienoje vietoje galėsite matyti visus savo užsakymus bei kitą svarbią informaciją, taip pat galėsite nusistatyti numatytąją valiutą ar pan.

Maksimaliai išnaudokite filtravimo galimybes

Taip pat, dalinamės informacija kaip rasti pačias pigiausias prekes „Aliexpress“ platformoje. Šįsyk ieškosime išmaniųjų telefonų, taigi, pradėkime. Visų pirma, keliaujame į „Aliexpress“ internetinę parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia, ir į paieškos laukelį įvedame „smartphone“. Kadangi nežinome kokio konkretaus modelio ieškome – atlikime bendrą paiešką ir nusistatykime planuojamos išleisti pinigų sumos limitą, sakykim, 200 eurų.

Tiesa, kadangi čia galime rasti ir išmaniųjų telefonų už 50 eurų ar pan. – ieškokime tik tų variantų, kurie yra ne pigesni nei 100 eurų. Dabar jau matome tik šį paieškos kriterijų atitinkančius rezultatus, tačiau tai tik pradžia.

Kairėje produktų pusėje esančiame filtre dar galima būtų pasirinkti nemokamą siuntimą, kas leistų iškart matyti pilną išmaniojo telefono kainą. „Aliexpress“ siuntimo kainos dažniausiai nebūna itin didelės, tačiau viskas priklauso nuo jūsų pasirinkto produkto.

Dar vienas dalykas, kurį galima padaryti – išrūšiuoti produktus nuo pigiausio iki brangiausio. Tokiu būdu viršuje matysime pačius pigiausius pasirinkimus, o apačioje – pačius brangiausius.

Paskutinis dalykas, kurį galima būtų padaryti – išsifiltruoti tik tuos produktus, kurie atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Apie šią gudrybę jau esame rašę ir anksčiau, tačiau reikėtų nepamiršti, kad ne visi produktai gali būti pasiekiami iš Europos sandėlių. Kaip bebūtų, pabandyti verta.

Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“. Šis kodas nurodo, kad būtų rodomos tik tos prekės, kurios atkeliauja iš Prancūzijos (FR) sandėlių.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

Tiesa, norint pasinaudoti šiuo triuku – rekomenduojame naudoti savo kompiuterį, nes programėlėje matyti prekes, kurios yra Europos sandėliuose yra ganėtinai problematiška. Žinoma, galima naudoti naršyklę telefone. Tokiu atveju šis metodas taip pat veiks be jokių problemų. Tiesa, pakeitus filtravimo nustatymus ar perėjus į kitą puslapį - būtina ir vėl pridėti aukščiau minėtą kodą su norimos šalies kodu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas