Ko tik rusai nepadarys, kad nereikėtų eiti į fronto linijas: internete plinta išskirtiniai kadrai, pamatykite tai ir jūs!

Artūras Nalivaiko

2022-11-04, 11:01

2 komentarai (-ų)
Ko tik rusai nepadarys, kad nereikėtų eiti į fronto linijas: internete plinta išskirtiniai kadrai, pamatykite tai ir jūs!

Ši tendencija vis ryškiau matoma prasidėjus mobilizacijai Rusijoje. Mobilizuotieji sugalvojo daugybę būdų, kaip išvengti išvykimo į mūšio lauką: vieni laužo ginklus, kiti pirštus, treti dezertyruoja ar pasiduoda. Tačiau vienas iš jų pasirodė ypač išradingas. Internetinėje erdvėje plinta nauja rusų pamoka "kaip nekariauti".

Jau tapo kasdienybė, jog mobilizuoti okupantai dezertyruoja ar pasiduoda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, tačiau ne retas rusas dar iki fronto suka galvą kaip ten nepatekti. Jei yra galimybė neiti į mūšio lauką - jie ją išnaudoja visais įmanomais būdais. Kaip ir šis rusų kareivis vaizdo įraše.

Ukrainos generalinio štabo duomanimis, vien tik lapkričio 2 dieną okupantai neteko 730 karių, o nuo invazijos pradžios Ukrainoje žuvo apie 74000 Rusijos karių.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas