Ukraina gali sulaukti dar daugiau ginklų: respublikonų lyderis siunčia itin svarbią žinutę, sužinokite kokia ji

Arnas Balčiūnas

2022-11-03, 11:32 (atnaujinta 2022-11-03, 11:51)

0 komentarų

Pastarosiomis dienomis netyla kalbos, jog rinkimuose laimėjus respublikonams, parama Ukrainai gali sumenkti, tačiau gali nutikti ir atvirkščiai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ukraina gali sulaukti dar daugiau ginklų: respublikonų lyderis siunčia itin svarbią žinutę, sužinokite kokia ji

Mitchas McConnellas, vadovaujantis respublikonų mažumai Senate, aukštuosiuose JAV Kongreso rūmuose, pasiūlė JAV prezidentui Joe Bidenui suteikti Ukrainai papildomą karinę pagalbą. Tai siejama su Rusijos suaktyvėjusiomis raketų atakomis prieš Ukrainos energetikos struktūras.

Kaip informuoja Censor.NET , apie tai pranešė „Axios“.

Kalbama apie oro gynybą ir tolimojo nuotolio artileriją, pabrėžė senatorius. Jis pažymėjo, kad Joe Bideno administracija ir JAV sąjungininkės, įskaitant NATO partnerius, „turi suaktyvinti ir padaryti daugiau, kad suteiktų Ukrainai įrankius, reikalingus atremti Rusijos agresiją“.

McConnell pažymėjo, kad dabartinė pagalba buvo finansuojama ir JAV Kongreso patvirtinta „daugiausia dviejų partijų pagrindu“. Kartu jis pabrėžė, kad respublikonai ypatingą dėmesį skirs reikiamos ginkluotės ir pagalbos pristatymui laiku ir visa apimtimi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas