Atnaujinkite savo asmeninį kompiuterį už centus: legali programinė įranga dar niekada nekainavo tiek mažai!

Partnerio turinys

2021-10-08, 12:30

7 komentarai (-ų)
Atnaujinkite savo asmeninį kompiuterį už centus: legali programinė įranga dar niekada nekainavo tiek mažai!

Birželio mėnesį, JAV milžinė „Microsoft“, pademonstravo naująją „Windows“ operacinės sistemos versiją. Praėjus keturiems mėnesiams – pagaliau baigtas daugelio laukimas. Nuo šiandien, naujoji „Windows 11“ yra prieinama daugeliui, kurie turi su šia platformos versija suderinamus kompiuterius.

Neturite galimybės atsinaujinti savo kompiuterio ar jums reikalinga legali „Windows 10“ operacinės sistemos versija? Tai – ne problema! Mūsų partneriai „DealWorlds“ dabar siūlo įsigyti nemažai „Windows“ programinės įrangos, o tarp pasirinkimų – ir „Windows 10“ versija, kuri jums kainuos vos 7,28 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymų – spauskite čia. Tačiau tai ne vienintelis pasiūlymas, kurį šiandien Jums turime.

Keletą kitų opcijų, kuriomis galite pasinaudoti be jokių papildomų nuolaidos kodų:

Sutaupykite 50 proc. pirkinio vertės

„DealWorlds“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų. Su specialiu mūsų nuolaidos kodu dabar galite įsigyti ir daugiau programinės įrangos ir taip sutaupysite net 50 proc. Nesunku nuspėti, jog dauguma pasiūlymų taikomi būtent „Windows 10“ operacinei sistemai.

Kviečiame pasinaudoti žemiau pateikiamais pasiūlymais, o taip pat – nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo SDW55.

Pirkite „Office” rinkinį ir nemokamai gaukite „Windows 10”

Ne paslaptis, jog „Office” ir „Windows” yra lyg vaflis ir ledai - galima valgyti atskirai, bet kartu skaniau. Tą pačią analogiją galima pritaikyti ir perkant šią programinę įrangą - šiuo metu įsigydami „Office 2016” ar „Office 2019” nemokamai gausite „Windows 10” licenciją. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai išsirinkti sau tinkantį biuro paketą. Nuorodas ir kainas pridedame žemiau:

  • Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Bundle – 24,14€;

  • Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Bundle – 34,07€.

Šiems pasiūlymams - nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo SDW62.

Naujausi „Office” paketai „Apple” kompiuteriams

dims%20%281%29

Nors „Apple” siūlo labai neblogą nuosavą biuro programų rinkinį, dauguma vartotojų, prieš tai naudoję „Windows”, pasiilgsta seno gero wordo ar powerpointo. Laimė, įsidiegti šias ir visas kitas „Microsoft” programas tikrai galima ir tai nekainuoja astronominių pinigų. Šiuo metu paspaudus nuorodą ir prieš mokėjimą suvedus nuolaidos kodą LSS50, naujausiems „Office” paketams taikoma 50% nuolaida. Nuorodas ir kainas rasite žemiau:

  • Office 2016 Home & Business (For Mac) – 42,49€;

  • Office 2019 Home & Business (For Mac)– 106,3€.

Ir tai dar tikrai nėra viskas ką jums gali pasiūlyti „DealWorlds“. Šioje internetinėje parduotuvėje jūs galite rasti ir daugiau įvairiausių pasiūlymų, o geriausius jų pateikiame kiek žemiau:

Rekomenduojame nepamiršti panaudoti mūsų nuolaidos kodo - SDW55.

Apie pardavėją

„DealWorlds” siūlo išskirtinį vartotojų aptarnavimą, o sklandžiam ir nenutrūkstamam darbui naudoja automatinę sistemą. Tai reiškia, jog sumokėję pinigus, licencijos kodą į savo elektroninio pašto dėžutę gausite vos per kelias minutes. „DealWorlds” siekia 100% vartotojų pasitenkinimo, todėl iškilus nesklandumams jie visada bus išspręsti kliento naudai.

Po sėkmingo apmokėjimo „DealWorlds“ licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į Spam aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis support@dealworlds.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

7 komentarų

bigcatwar

a cia toks budas pasipinigauti?Pirk kreivasofta,kas man garantuos,kad tas chlamas veiks be klaidu?

Aurimas

O kaip įmonė gali pirkti tokius raktus?

Lankytojas

viena karta perki,paskui winda remontuoji ..

Aurimas

Mane server versija domina, nes 2019 standart kainuoja 800eur..

Wissen

Čia labiau perki sau asmeniškai ne įmonei įmonei geriau taip nežaist manau. O asmeniniams poreikiams sueina niekas ten neprikibtu.

Wissen

Del windows server 2019 nžn žiūrejau čia https://www.keysoff.com/windows-server-2019-standard.html bet kaip veikia neįsivaizduoju bet kaina norml sakyčiau lyginant su originalia. kiti kas raše atsiliepimus lyg ir patenkinti

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas