Užmirškite ką reiškia lėtas internetas: mažiau nei 50 eurų kainuojantis „Xiaomi“ produktas leis mėgautis fantastišku greičiu ir stabilumu, įsigykite jau dabar!

Partnerio turinys

2023-11-29, 07:46

10 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato daugybė įvairiausių produktų, kurie daugelį stebina savo puikiu kainos ir kokybės santykiu. Niekam ne paslaptis, jog tarp šios bendrovės įrenginių rasime ne tik puikius telefonus ar paspirtukus, bet ir dar gausybę kitų opcijų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Užmirškite ką reiškia lėtas internetas: mažiau nei 50 eurų kainuojantis „Xiaomi“ produktas leis mėgautis fantastišku greičiu ir stabilumu, įsigykite jau dabar!

„Aliexpress“ platformoje prasidėjo didžiuliai išpardavimai, kurie leis sutaupyti nemažai pinigų. Tokių išpardavimų čia nebuvo seniai, o jums tai leis įsigyti įvairiausių produktų už itin žemą kainą, kai kuriais atvejais tiesiog už centus.

Dabar puiki proga įsigyti ir „Xiaomi“ sukurtą maršrutizatorių, kurio kaina siekia vos 47,16 eurus. Už tokią kainą jūs galite nusipirkti „Xiaomi MI Redmi Router AC2100“ maršrutizatorių, o šį pasiūlymą rasite paspaudę čia.

„Xiaomi MI Redmi Router AC2100“ maršrutizatorius palaiko IPV6 interneto protokolas. Šį protokolą naujos kartos mobilūs tinklai, tokie kaip 4G, naudoja kaip pagrindinį komunikacijos protokolą, todėl drąsiai galima teigti, jog „Xiaomi“ produktas atitinka naujausius standartus. „AC2100“ taip pat turi „Gigabit“ jungtis, „Gigabit“ dvigubo dažnio Wi-Fi, 4 aukštos kokybės antenas ir 6 kanalų signalo stiprintuvą, kas užtikrins geriausią kokybę.

„Xiaomi AC2100“ maršrutizatoriaus viduje rasime 8800 MHz dviejų branduolių procesorių ir 128MB operatyviosios atminties. Išmaniųjų telefonų standartais, tokie skaičiai atrodo juokingai, bet tokio tipo prietaisui tai yra išties įspūdingi parametrai, leidžiantys vienu metu prijungti net 128 prietaisus.

Kaip ir dauguma naujoviškų maršrutizatorių, taip ir šis, skleidžia dviejų dažnių bangas – 2,4GHz, kurios tiekia šiek tiek mažesnį interneto greitį, bet geriau prasiskverbia per sienas, įvairias kliūtis ir veikia didesniu atstumu nuo routerio bei 5Ghz (802.11ac standartas), kurios prasčiau tvarkosi su kliūtimis, bet leidžia džiaugtis kur kas greitesniu ir stabilesniu internetu.

Negalima nepastebėti ir to, jog „Xiaomi“ naujiena pasižymi ir labai stilingu dizainu. „Xiaomi MI Redmi Router AC2100“ yra cilindro formos, o įrenginio korpusas – juodos spalvos. Produktas yra pakankamai kompaktiško dydžio, todėl Jums neturėtų kilti problemų ieškant vietos kur geriausia jį pastatyti. Apatinėje jo dalyje rasime ir dvi LED šviesėles, kurios paverčia šį maršrutizatorių dar stilingesniu.

Verta paminėti ir tai, jog jei namuose turite ne vieną „Xiaomi“ produktą, tai naujasis „Xiaomi MI Redmi Router AC2100“ yra puikiai suderinamas su „Xiaomi Smart Home“ ekosistema. Konsolių turėtojai turėtų žinoti ir tai, jog „Xiaomi“ šiame maršrutizatoriuje taip pat integravo „NetEase UU“ greitintuvą, kuris užtikrins geresnę ryšio kokybę žaidimų kompiuteriuose.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi MI Redmi Router AC2100“ dabar galite įsigyti tik už 47,16 euro, o patį produktą peržiūrėti ir įsigyti galite paspaudę šią nuorodą.

10 komentarų

R

Ir sėkmės, nes su tokiu požiūriu į kito nuomone jums jos prireiks. Aš jūsų nežeminau kažkaip negražiais žodžiais ir t.t. O išsakiau tik ką manau apie jūsų straipsnius, jūs mano nuomone iš karto šūdais pavadinote. Lukai, nežinau ar baigėte žurnalistiką, bet patarčiau dar tada kartą pasidomėti kaip profesionalūs žurnalistai dirba. Pirmiausiai jie net nereaguoja į kažkokius rašymus. O jūs akivaizdžiai bet kokią kainą bandote sudirbti tuos kurie neigiamai pasisako apie jūsų darbą. Va čia ir skiriatės mano nuomone nuo profesionalaus žurnalisto ir bandytojo juo būti.

Lukas Snarskis

Labai ačiū už jūsų komentarus! Tikiuosi ir rytoj ateisite dar kažką parašyti.

D

Jūs rimtai? ax 6'to standarto nepalaikantis routeris, o kaina kaip 2020'ais. Dabar už pigiau galima rasti AX3200

R

Nekreipk dėmesio, šitie iš paskutinių bando kinų produkciją čia parduoti, toks įvaizdis, kad atidirbinėja :) Pats supranti, ką tai reiškia :)

R

Be to kitur galima ir už 26 eurus nusipirkti minimą modelį. Bet juk tik telefonai eu žino kur pigiau :) Man jau jie patapo senai apgailėtini, tokie pajuokos portalas. Gal kam dar ir jie ir įdomūs, bet čia labiau pasijuokti ateinu iš jų ardymosi ir bandymų pareklamuoti kiniškus produktus, Windows OS kodų paradavimus ir t.t. iš paskutiniųjų toks jausmas čia ardosi, kad tik parduotų ką. Straipsniai vadinami realiai kiek matau ir tikrai daug tik arba reklamos tipo arba pranešimai aplamai spaudai. Kadangi lankausi labai retai, tai gal ne viską pastebiu, bet kiek ateinu naujienų tokių retai čia būna ir tai dar kartas nuo karto iš kitur perspausdinta ir t.t. Aš asmeniškai į šitus žiūriu kaip į parodiją žurnalistikos, o ne kažkokius rimtus šaltinius naujienų :) Aišku čia tik mano nuomonė, gal kas mano ir kitaip. Bet kas ateina čia mato kas ir kaip manau. Tad abejoju ar aš vienas tokį įspūdį susidariau apie šitų rašymus čia.

Lukas Snarskis

Atidirbinėjam, kam šiais laikais lengva. Svarbu jūs turit ką komentuoti, daugiau čia nelabai ką ir pridėsi.

R

Oi, Lukai, kaip jūs tokią medžiagą pateikiate kur čia neturėsi. Kaip ten Maxima reklamuojasi komedija, o ne kaina? Tai panašiai ir čia įvardinčiau. Bet juk jums taip sunku... Na pasidžiaukim, kad bent neslepiat, kad atidirbinėjat. Suprantu, kam dabar lengva jau tikrai. Tik va viena detalė šiaip Rusijos, Kinijos ir kitų panašių nedraugiškų šalių produkcijos šiaip jau ne viena įstaiga vengia ir ne tik Lietuvoje. O va jūs parašote apie akcijas, kuriose net ne visada būna ta pigiausios kainos. Tai jau tikrai ką čia daugiau pridėsi. Siūlau pervadinti portalo pavadinimą iš telefonai.eu į kinijosirnetikproduktaipigiau.eu, bus aiškiau visiems. Dabar įsivaizduoju, kad ateina naujienų paskaityti, o va gauna pranešimą spaudai arba reklaminio tipo postą. Šaunuoliai, taip ir toliau, gal pakilsit su reitingais, nes spėju dabar net tarp 20 - ties skaitomiausių nepatenkat ar patenkat? :)

Lukas Snarskis

Mes turime mažiau slėpti nei jūs, akivaizdu iš jūsų vardo 😅 anonimas atėjo savo blogas emocijas išlieti, apipildamas šūdais viską, ką rado pakeliui. Gero vakaro ir lauksiu kada vėl kokį įdomesnį komentarą parašysit 🤩

R

Labai puikiai atsiskleidėte p. Lukai. Kito nuomone šūdais vadinate, rašote, kad laukiate kitų komentarų, o spam uždėtas buvo. Ir niekas nesislapsto, bet tokiems kaip tamstai ir neprivalau nei adreso, nei vardo ar pavardės pasakyti ar dar ko. Nusileiskite ant žemės, nes iš jūsų atsakymų darau išvadas, kad žiauriai per gerai save vertinate, užtat kritika kažkokia jums labai skaudi susidaro įspūdis. Daugiau atsakymo nebus tamstai. Akivaizdu man, kad ne su jumis galima diskutuoti apie profesionalumą ir žurnalistiką. Vien tik šūdais vadinti kito nuomone jau man atrodo žemas lygis.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas