Aiškėja, kada išvysime naują „Windows 11“ operacinės sistemos versiją: „Dell“ vadovų žioplumas leidžia sužinoti, kada sulauksime naujienų, laukti liko nebedaug

Arnas Balčiūnas

2024-01-09, 16:35

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis. Viena jų – lėtai augantis populiarumas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja, kada išvysime naują „Windows 11“ operacinės sistemos versiją: „Dell“ vadovų žioplumas leidžia sužinoti, kada sulauksime naujienų, laukti liko nebedaug

„Microsoft“ jau greitai ketina nutraukti „Windows 10“ operacinės sistemos palaikymą, tačiau tai niekaip nepriverčia vartotojų atsinaujinti ir pradėti naudotis „Windows 11“ versija. Nepaisant to, JAV technologijų bendrovė jau ruošiasi „Windows 11 24H1“ versijos pristatymui.

„Windows“ kūrėjai neskelbia, kada įvyks atnaujintos versijos išleidimas, tačiau informacijos apie tai atskleidžia „Dell“. Praėjusią savaitę bendrovė paskelbė apie naujus XPS nešiojamuosius kompiuterius, o jų reklaminėje medžiagoje, be kita ko, giriamasi „Wi-Fi 7“ palaikymu. Prieraše paminėta, jog norint naudoti „Wi-Fi 7“ standartą - reikalinga „Windows 11 24H1“ operacinės sistemos versija versijos.

Negana to, minima, jog naujoji operacinės sistemos versija nebus prieinama parsisiuntimui iki balandžio, o gamykliniam įdiegimui – iki rugpjūčio mėnesio. Vertėtų atkreipti dėmesį, jog „Dell“ yra pagrindinė „Microsoft“ aparatinės įrangos partnerė, todėl natūralu yra ir prieiga prie informacijos, kurios nežino daugelis.

Tiesa, yra tikimybė, jog „Dell“ reklaminėje kampanijoje naudojama informacija gali sufleruoti „Moment 5“ atnaujinimą, o ne naują „Windows 11“ operacinės sistemos versiją. Tai būtų ganėtinai logiškas sprendimas, o tokia informacija buvo pasirodžiusi dar ir anksčiau. Tuomet buvo teigiama, jog „Moment 5“ atnaujinimas būtų baigtas kurti šių metų vasarį, o kovą būtų išleistas neprivalomas naujinys, kuris balandį taptu privalomu.

Deja, tačiau „Microsoft“ kol kas nepateikia visiškai jokios informacijos apie savo planus. Reikėtų nepamiršti, jog šiemet galime sulaukti ir „Windows 12“ operacinės sistemos versijos. Kaip bebūtų, šiandien galime remtis „Dell“ atskleistomis detalėmis ir laukti oficialių naujienų iš „Microsoft“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas