CES 2024 parodos metu debiutuos MSI naujiena žaidimų gerbėjams: kompanijos atstovai anonsuoja „ROG Ally“ kompiuterio konkurentą, aiškėja pirmosios savybės

Arnas Balčiūnas

2024-01-07, 17:01 (atnaujinta 2024-04-01, 00:44)

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia, kuomet Las Vegase įvyks kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje išvysime daugybę naujienų. Savo naujienas ketina pademonstruoti ir MSI.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
CES 2024 parodos metu debiutuos MSI naujiena žaidimų gerbėjams: kompanijos atstovai anonsuoja „ROG Ally“ kompiuterio konkurentą, aiškėja pirmosios savybės

Las Vegase netrukus prasidedanti CES 2024 paroda sutraukia ne tik tūkstančius technologijų entuziastų, bet ir gausybę gamintojų, kurie demonstruoja naujausius savo produktus. Tarp tokių šiemet išvysime ir MSI, kurie ketina žengti į naujus vandenis. Nors bendrovė kol kas pateikė tik tris įrenginio nuotraukas, pirmoji rodo, kad tai bus kišeninis žaidimų kompiuteris.

MSI savo naująjį produktą apibūdina kaip „naujos rūšies „MSI Dragon“. Tuo tarpu kituose dviejuose paveikslėliuose matyti prietaiso galinis skydelis ir viršutinė briauna, kurias MSI papuoš atitinkamai savo logotipu ir „True Gaming“ prekės ženklu. Negana to, galime įžvelgti ir du prievadus, išdėstytus abiejose šio prekės ženklo pusėse.

Iš vienos pusės, MSI ruošiamame žaidimų nešiojamajame kompiuteryje, kaip ir tokio tipo įrenginių, yra viršuje sumontuotas 3,5 mm lizdas. Kita vertus, atrodo, kad šalia kito viršuje esančio prievado galima įžiūrėti žaibo simbolį, kuris paprastai reiškia „Thunderbolt“ jungtį.

Neoficialiais duomenimis, MSI žaidimų kompiuteris gali turėti „AMD Ryzen APU“ ir "Thunderbolt" valdiklį. Atsižvelgiant į tai, kad tai suteiktų nedaug praktinės naudos, palyginti su USB4 turinčiais konkurentais, atrodo, kad MSI pasirinko „Intel“ procesorių, greičiausiai „Meteor Lake“, dėl geresnio iGPU našumo.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie MSI planus šiuo metu nėra žinoma. Detali šio įrenginio informacija paaiškės CES 2024 parodos metu, kuri vyks sausio 9 – 12 dienomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas