„ChatGPT“ programėlė jau prieinama ir „Apple“ kompiuteriuose: ją galima parsisiųsti nemokamai, tačiau yra vienas bet

Lukas Snarskis

2024-06-27, 10:55

0 komentarų

Dirbtinio intelekto (DI) temoje ilgą laiką tylėjusi „Apple“ savo kortas pagaliau atskleidė birželio viduryje vykusioje WWDC konferencijoje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„ChatGPT“ programėlė jau prieinama ir „Apple“ kompiuteriuose: ją galima parsisiųsti nemokamai, tačiau yra vienas bet

Dirbtinio intelekto sprendimai jau tampa neatsiejama išmaniųjų telefonų dalimi, todėl nenuostabu, kad pagrindinį dėmesį būtent tam skyrė ir „Apple“. Svarbiausia naujiena – „Apple Intelligence“. Naujausi sprendimai neaplenkė ir bendrovės kompiuterių.

„Apple“ kompiuterių turėtojai jau dabar gali nemokamai atsisiųsti „OpenAI“ sukurtą „ChatGPT“ programėlę. Kiek anksčiau, ji buvo skirta tik tiems, kurie naudojasi „ChatGPT Plus“, tačiau dabar ji prieinama daugeliui.

Tiesa, tam jums reikės „MacOS 14“ arba naujesnės operacinės sistemos versijos ir kompiuterio, kuris veiktų su „Apple Silicon“ mikroschemų rinkiniu.

Naudotojai gali iškviesti „ChatGPT“ pokalbių robotą paspausdami klavišus „Option“ + „Space“. Programėlės vartotojo sąsaja atrodo panašiai kaip „ChatGPT“ versija, veikianti interneto naršyklėse, ir palaiko daugialypės paieškos parinktis.

Galite naudoti įprastą teksto ir balso įvestį, taip pat vaizdų ir failų įkėlimą. Be to, „OpenAI“ atstovai patvirtino, kad „ChatGPT“ programa bus prieinama ir „Windows“ kompiuterių turėtojams, tačiau tai įvyks kiek vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas