Dar vienas smūgis senų „Windows“ versijų naudotojams: netrukus nebegalėsite mėgautis savo pamėgtais žaidimais

Lukas Snarskis

2024-03-26, 07:15

3 komentarai (-ų)

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar praėjusiais metais išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją. Naujų variantų išleidimai dažnai turi blogų naujienų tiems, kurie naudojasi senesnėmis versijomis, o dabar blogos naujienos pasiekė didžiulę „Windows“ vartotojų dalį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar vienas smūgis senų „Windows“ versijų naudotojams: netrukus nebegalėsite mėgautis savo pamėgtais žaidimais

„Microsoft“ dar 2022 metų pabaigoje nutraukė „Windows 10“ operacinės sistemos 21H1 palaikymą, Tiems, kurie vis dar naudojasi šia, 2021 metų gegužę išleista, operacinės sistemos versija – rekomenduojama atsinaujinti į „Windows 10 22H2“ arba į naujausią „Windows 11“ versiją.

Kiek anksčiau „Microsoft“ nutraukė ir dar senesnių „Windows“ operacinės sistemos versijų palaikymą, o tarp jų pateko „Windows 7“, „Windows 8“ ir „Windows 8.1“. Seną programinę įrangą besinaudojantys vartotojai dabar sulaukė blogų naujienų ir iš „Epic Games“.

„Epic Games“ sukurta žaidimų parduotuvė yra viena iš nedaugelio programų vis dar veikiančių senose, iki „Windows 10“, operacinės sistemos versijose. Tačiau tokios dienos jau suskaičiuotos. Kompanijos atstovai išplatino pranešimą, kuriame įspėjo naudotojus.

Pranešama, jog nuo šių metų birželio mėnesio bus nutraukas „Epic Games Store“ parduotuvės palaikymas „Windows 7“, „Windows 8“, „Windows 8.1“ ir 32 bitų „Windows 10“ operacinės sistemos versijose. Palaikymo pabaiga reiškia, kad paveiktos platformos nebegaus jokių atnaujinimų, įskaitant saugumo pataisas.

Naudotojai, nenorintys arba negalintys, atnaujinti į naujesnę „Windows“ platformos versiją, galės ir toliau naudotis „Epic Games“ parduotuve po nurodytos datos. Tiesa, tam tikru metu programa gali iš dalies arba visiškai nustoti veikti.

Nuo birželio mėnesio „Epic Games Store“ palaikymas bus teikiamas tik 64 bitų „Windows 10“ ir „Windows 11“ operacinių sistemų versijose. Kalbant apie „MacOS“, norint ir toliau gauti naujinimus ir palaikymą, reikia turėti „MacOS 10.13“ arba naujesnę versiją.

3 komentarų

Deividas

Lukai,
the Chinese company Tencent put spyware into the launcher because they had a 40% stock in the company and wanted to monitor users for whatever reason

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas