„Intel“ niekaip neišsprendžia savo procesorių problemų: vis dar nežino dėl ko jų procesoriai susiduria su stabilumo problemomis

Technews.lt

2024-06-17, 14:55

0 komentarų

Pastaruoju metu naudotojai susidūrė su stabilumo problemomis, susijusiomis su „Intel Core i9-14900K“ ir 13900K procesoriais.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
„Intel“ niekaip neišsprendžia savo procesorių problemų: vis dar nežino dėl ko jų procesoriai susiduria su stabilumo problemomis

Šiuos procesorius naudojantys asmenys pastebėjo, kad vis dažniau pakimba žaidimai, todėl daug kūrėjų paskelbė pranešimus kokie veiksmai galėtų padėti, o „Intel“ pranešė, kad atliks tyrimą.

Pranešimus apie tai, kad „Intel“ rado pataisą, paskelbė Vokietijos tinklaraštis „Igor’s Lab“. Jame teigiama, kad jis gavo vidinį dokumentą, kuriam taikomas NDA, ir kuriame teigiama, kad nestabilumo priežastis yra „neteisinga mikrokodo algoritmo, susijusio su eTVB (enhanced Thermal Velocity Boost) funkcija, vertė“. Trumpą akimirką „Raptor Lake“ naudotojai tikėjo, kad „Intel“ turi ištaisymą.

Deja, „Intel“ teigė, kad pranešimai, kuriuose nurodoma klaida, buvo neteisingi. Ji vis dar bando nustatyti priežastį.

„Priešingai naujausiems žiniasklaidos pranešimams, „Intel“ nepatvirtino pagrindinės priežasties ir kartu su partneriais toliau tiria naudotojų pranešimus dėl nestabilumo problemų atrakintuose 13-osios ir 14-osios kartos „Intel Core“ (K/KF/KS) stalinių kompiuterių procesoriuose“, – sakoma pranešime.

„Spaudos pranešimuose minimas mikrokodo pataisymas ištaiso eTVB klaidą, kurią „Intel“ aptiko tirdama pranešimus apie nestabilumą. Nors ši problema galimai prisideda prie nestabilumo, ji nėra pagrindinė priežastis.“

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas