„Intel“ savo pažangiausiais gamybos metodais gali leisti naudotis net ir konkurentams, tarp jų - AMD, „Nvidia“ ar „Qualcomm“

MiTech.lt

2024-02-23, 10:30

0 komentarų

„Intel“ generalinis direktorius Patas Gelsingeris, kalbėdamas „Intel Foundry Services“ (IFS) „Direct Connect“ renginyje patvirtino, kad tikisi IFS paversti pagrindine Vakarų lustų gamybos įmone ir tiesiogine TSMC technologine ir kiekybine varžove.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Intel“ savo pažangiausiais gamybos metodais gali leisti naudotis net ir konkurentams, tarp jų - AMD, „Nvidia“ ar „Qualcomm“

„Intek“ vadovas atskleidė, kad yra aiški riba tarp „Intel“ produktų ir „Intel“ gamyklų, o vėliau šiais metais IFS bus teisiškai atskirta nuo „Intel“ ir taps atskiru subjektu. Vienintelis būdas, kuriuo IFS galėtų konkuruoti su TSMC, P.Gelsingerio nuomone, yra suteikti pažangiausias puslaidininkių gamybos technologijas ir 3D mikroschemų pakavimo naujoves kitiems klientams, net jei tai reikštų, kad juos reikia teikti bendrovėms, kurios tiesiogiai konkuruoja su „Intel“ produktais, pavyzdžiui, AMD, „Qualcomm“ ar „Nvidia“.

„Tikimės, kad tai apima Jenseną („Nvidia“), Christiano („Qualcomm“) ir Sundarą („Google“), šiandien girdėjote, kad tai apima ir Satj‘ą („Microsoft“), ir net tikiuosi, kad tai apima ir Lisą (AMD).

Turiu omenyje, kad norime būti pasaulio lustų gamykla, ir jei ketiname būti Vakarų lustų gamykla plačiu mastu, negalime diskriminuoti dalyvių. Taigi, vienareikšmiškai norime būti pasaulio lustų gamykla.

Taigi, noriu, kad mano lustų gamykla naudotųsi visi. Taškas. Norime padėti kurti „Nvidia“ lustus ir AMD lustus, TPU lustus „Google“ ir inferencinius lustus „Amazon“. Taškas. Norime jiems padėti ir suteikti jiems galingiausias, našiausias ir efektyviausias technologijas, kad jie galėtų kurti savo sistemas“, – teigė „Intel“ generalinis direktorius, kalbėdamas apie galimus klientus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas