„Intel“ sureagavo į viešai paskelbtą kritiką, neigia, kad nešiojamų kompiuterių procesoriai turi stabilumo problemos

Technews.lt

2024-07-23, 10:55 (atnaujinta 2024-07-23, 13:43)

0 komentarų

„Intel“ išplatino pareiškimą „Digital Trends“, kuris sekė istoriją apie naujausias nestabilumo problemas. Neseniai vienas iš žaidimų kūrėjų, Matthew Cassells, „Alderon Games“ įkūrėjas, teigė, kad „Intel“ mobiliųjų įrenginių serija taip pat yra paveikta ir susiduria su panašiomis stabilumo problemomis, apie kurias pranešta stalinių kompiuterių platformose.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Intel“ sureagavo į viešai paskelbtą kritiką, neigia, kad nešiojamų kompiuterių procesoriai turi stabilumo problemos

Cassells ir „Alderon Games“ buvo vieni pirmųjų, kurie pasidalijo statistiniais duomenimis apie tai, kaip „Intel“ aparatinė įranga veikia žaidėjų gedimus ir kokioms platformoms tai daro poveikį. Iki šiol buvo minimi tik 13-osios ir 14-osios kartos stalinių kompiuterių procesoriai, tačiau dabar pasirodė pranešimų, kad su panašiomis problemomis gali susidurti ir mobilūs procesoriai.

Atsakydama „Intel“ pripažino, kad žino apie pranešimus apie nestabilumą mobiliosiose platformose, tačiau pareiškė, kad jiems nepavyko atkurti problemos pas save.

„Intel“ žino apie nedidelį skaičių pranešimų apie nestabilumą „Intel Core 13/14th Gen“ mobiliuosiuose procesoriuose. Remdamasi išsamia pranešimų apie „Intel Core 13th/14th Gen“ stacionariųjų kompiuterių procesorių nestabilumo problemas analize, „Intel“ nustatė, kad mobiliuosiuose produktuose tos pačios problemos nėra.

Simptomai, apie kuriuos pranešama 13-osios ir 14-osios kartos mobiliųjų sistemų atveju, įskaitant sistemos pakibimus ir gedimus, yra bendri simptomai, atsirandantys dėl įvairių galimų programinės ir aparatinės įrangos problemų. Kaip visada, jei naudotojai susiduria su problemomis su „Intel“ varomais nešiojamaisiais kompiuteriais, raginame juos kreiptis į sistemos gamintoją dėl tolesnės pagalbos.

Verta paminėti, kad „Intel“ taip pat siūlo savo HX serijos nešiojamiesiems kompiuteriams skirtus procesorius. Tai iš esmės yra stalinių kompiuterių įrenginiai mobilioje pakuotėje. Atsižvelgiant į plačiai paplitusias „Core i9“ modelių problemas, HX serija, kurioje naudojamos panašios branduolių konfigūracijos, taip pat gali būti paveikta. Galbūt mažiau girdėsime apie mobiliųjų įrenginių nestabilumo problemas, nes šių įrenginių TDP yra daug mažesnis (pagal nutylėjimą – 55 W).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas