Kinijos kompiuterių gamintojas „Ling-Long“ pristatė naujovišką prietaisą: pademonstruota sulenkiama klaviatūra, kuri taip pat yra ir kompiuteris

Technews.lt

2024-07-10, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompiuterių gamintojas „Ling-Long“ pristatė naujovišką prietaisą, kuriame visiškai funkcionalus kompiuteris su „AMD Ryzen 7 8840U“ procesoriumi integruotu sulenkiamoje klaviatūroje.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Kinijos kompiuterių gamintojas „Ling-Long“ pristatė naujovišką prietaisą: pademonstruota sulenkiama klaviatūra, kuri taip pat yra ir kompiuteris

Šis dizainas išsiskiria iš naujausių mini ir nešiojamųjų kompiuterių pasiūlymų. Skirtingai nuo mini kompiuterių, jam paleisti nereikia išorinio maitinimo šaltinio ir, skirtingai nuo nešiojamųjų kompiuterių, jame nėra įmontuoto ekrano. Naudotojai gali tiesiog prijungti jį prie monitoriaus ir pelės, kad susikurtų užbaigtą darbo vietą. „Ling-Long“ pabrėžia, kad gaminys yra itin nešiojamas, ir demonstruoja, kaip jį galima įsidėti į kišenę.

Siekdama kompaktiškumu ir funkcionalumu pranokti „Apple Macbook“ ir „Mac mini“, „Ling-Long“ savo gaminį apibūdina kaip „unibody“ dizainą su specialiu konvertavimo mechanizmu. Iš esmės tai yra mini kompiuteris, integruotas į klaviatūrą. Įrenginio korpusas padalytas į du skyrius: vienas skirtas pagrindiniam kompiuteriui su vienu aktyviuoju ventiliatoriumi ir variniu radiatoriumi, o kitas – akumuliatoriui.

Akumuliatoriaus veikimo trukmė svyruoja nuo 10 val. esant nedideliam darbo krūviui iki 4 val. žaidimams.

Pagrindinės savybės:

  • AMD Ryzen 7 8840U APU (8 Zen 4 branduoliai, iki 5,1 GHz, 16 gijų, Radeon 780M iGPU)
  • 16 GB / 32 GB RAM
  • 512 GB / 1 TB saugykla
  • 60 Wh (16000 mAh) akumuliatorius
  • Integruotas „Mini-Touch“ jutiklinis kilimėlis
  • Trys našumo režimai: Efektyvus, subalansuotas ir našus
  • 15 x 10 cm matmenys, 800 g svoris

„Keyboard PC“ komplektuojamas su 100 W greitojo maitinimo adapteriu. Kaina prasideda nuo 646 JAV dolerių už 16 GB RAM / 512 GB atminties konfigūraciją ir 784 JAV dolerių už 32 GB RAM / 1 TB atminties variantą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas