Laukiate kada pasirodys „Windows 11“? Išbandyti galėsite anksčiau nei galvojate

Lukas Snarskis

2021-06-29, 09:20 (atnaujinta 2021-10-18, 01:13)

1 komentaras
Laukiate kada pasirodys „Windows 11“? Išbandyti galėsite anksčiau nei galvojate

Po daugybės gandų, neoficialių pranešimų ir spėlionių „Microsoft” oficialiai pristatė didžiausią savo vystomos operacinės sistemos atnaujinimą per visą dešimtmetį - „Windows 11”. Atnaujinta programinė įranga pasiūlys iš esmės pakeistą sistemos dizainą ir atsisakys daugybės vartotojų keikiamų elementų, besivelkančių dar iš 2012 metais debiutavusios „Windows 8” laikų.

Ir nors naujoji operacinės sistemos versija jau pristatyta, tačiau vartotojus ji pasieks ne taip greitai. Nors „Microsoft“ atstovai skelbė, kad „Windows 11“ turėtų būti prieinama šventiniu periodu, metų pabaigoje, tačiau dabar aiškėja, jog tai gali įvykti ir kiek greičiau nei buvo tikėtasi.

Internete pasirodė „Surface“ komandos nario Stevie Bathiche ekrano nuotraukos, kur jis susirašinėja su „Microsoft“ kompanijoje už „Windows“ ir kitus įrenginius atsakingu Panosu Panay, o vienoje iš žinučių minima, jog S.Bathiche „negali sulaukti spalio“. Negana to, reklaminiai plakatai, susiję su „Windows 11“ taip pat sufleruoja spalio mėnesį, o jeigu tiksliau – spalio 20 dieną.

Panašu, kad spalio 20 ir taps ta diena, kuomet daugelis mūsų galės išbandyti naująją „Windows 11“ operacinės sistemos versiją. Tai taip pat patvirtina ir „Walmart“ turima informacija. Pastaroji parduotuvė kai kuriems parduodamiems kompiuteriams žada nemokamus „Windows“ atnaujinimus į spalio mėnesio versiją. Tikėtina, kad omenyje turima būtent naująją „Microsoft“ platformos versiją.

Priminsime, jog Vienas didžiausių naujosios versijos pasikeitimų, neabejotinai yra tai, jog „Windows 11“ naudos tik 64 bitų architektūrą. Pranešama, kad „Microsoft“ neketina išleisti 32 bitų versijos, tačiau pažymima, kad tokio tipo programinė įranga vis tiek bus palaikoma. Akivaizdu, jog norint atsinaujinti į šią operacinės sistemos versiją reikės kiek galingesnio kompiuterio nei anksčiau, tačiau toks gamintojo žingsnis turėtų būti puikiai suprantamas.

Nors naujojo „Windows“ versija oficialiai bus prieinama tik prieš didžiąsias metų šventes, tačiau mes jau išbandėme šią platformą, kuomet internete pasirodė nutekėjusi versija. Pirmuosius įspūdžius galite skaityti čia, o komentaruose pasidalinkite mintimis ar ketinate atsinaujinti į „Windows 11“. Kodėl?

1 komentarų

Jonas

Noriu atsinaujinti, turiu Microsoft 950xl. Įdomu ar pavyks. Turiu ir androidas, bet Windows man mielesnė😀

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas