Legendinis duomenų kaupiklių gamintojas stabo veiklą: valdanti bendrovė nusprendė atsisakyti „Plextor“ prekės ženklo, paaiškėjo, kas bus toliau

MiTech.lt

2024-01-06, 16:10

0 komentarų

„Plextor“, vienas iš gerai žinomų kompiuterių duomenų kaupiklių vardų, kadaise garsėjęs dideliu našumu ir kokybe, paskelbė nutraukiantis savo veiklą. Patronuojančioji bendrovė „Kioxia“ nusprendė atsisakyti „Plextor“ prekės ženklo, skirto SSD diskams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Legendinis duomenų kaupiklių gamintojas stabo veiklą: valdanti bendrovė nusprendė atsisakyti „Plextor“ prekės ženklo, paaiškėjo, kas bus toliau

Vietoj to ji toliau prekiaus produktais su „Solid State Storage Technology Corporation“ (SSSTC) prekės ženklu. Šis žingsnis žengtas po to, kai 2019 m. „Kioxia“ įsigijo „Plextor“ ir jos „Lite-On“ SSD verslą. Nuo to laiko „Plextor“ sunkiai sekėsi žengti koja kojon su naujomis duomenų saugojimo technologijomis. Rinkoje pasirodžius PCIe Gen 4 ir PCIe Gen 5 SSD valdikliams, „Plextor“ nesugebėjo pritaikyti naujų „Phison“ ir „InnoGrit“ platformų, o liko prie tuo metu atsilikusių „Marvell“ valdiklių.

Dabar SSSTC ir „Kioxia“ SSD diskų pardavimus orientuos į įmonių, duomenų centrų ir pramonės segmentus, o ne į vartotojų rinką. „Plextor“ svetainė jau nukreipiama į SSSTC.com, kurioje nebėra klientų kompiuteriams skirtų diskų. Nors dabartiniams „Plextor“ SSD diskų savininkams ir toliau bus teikiama garantinė priežiūra ir paslaugos, tikimasi, kad naujų „Plextor“ diskų nebus išleista.

Bendrovė daugiau nei 30 metų gamino aukščiausios kokybės optinius diskinius kaupiklius ir SSD diskus. Panašiai kaip ir OCZ po to, kai ją įsigijo „Toshiba“, dabar „Plextor“ vardas išnyks istorijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas