„Microsoft“ desperatiškai bando didinti „Windows 11“ populiarumą: bando įtikinti korporacijas ir IT profesionalus, kad jiems verta pereiti prie šios platformos

Technews.lt

2024-06-18, 16:35

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis. Viena jų – lėtai augantis populiarumas.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Microsoft“ desperatiškai bando didinti „Windows 11“ populiarumą: bando įtikinti korporacijas ir IT profesionalus, kad jiems verta pereiti prie šios platformos

„Windows 11“ neperkama gerai, todėl „Microsoft“ desperatiškai reikia naujų idėjų, kad naujausia operacinė sistema pasiektų daugiau vartotojų. Neseniai paskelbtame „Windows“ vyresniojo produktų rinkodaros vadybininko Harjit Dhaliwal pranešime teigiama, kad perėjimas prie „Windows 11“ yra vienas paprasčiausių atnaujinimų, kuriuos IT specialistai gali atlikti įmonės kompiuterių parke.

H. Dhaliwal bando išsklaidyti kai kuriuos mitus apie debesų kompiuterijos valdymo paradigmą ir kartu atsako į dažniausiai užduodamus klausimus apie „Windows 11“. Jis pateikia IT profesionalams informacijos iš pirmų lūpų, kuri padės jiems sumažinti iš pirmo žvilgsnio nelengvos užduoties pereiti prie naujausios „Windows“ versijos visoje įmonėje ir visiškai pereiti prie debesų kompiuterijos.

Pranešime aptariami penki „klaidingi įsitikinimai“ apie „Windows 11“ ir debesiją, pradedant nuo minties, kad „Windows 11“ diegimas gali būti atliekamas tik iš „cloud-native“ pozicijos. Administratoriai gali greitai įdiegti „Windows 11“, įdėdami „minimalias pastangas“ ir darydami nedidelį poveikį darbuotojams. „Microsoft“ netgi siūlo tokias priemones kaip „Windows Autopatch“, kad perėjimas prie debesies būtų labai viliojantis organizacijoms.

Akivaizdu, kad Dhaliwal nori parduoti idėją, jog organizacijos valdymas naudojant „Microsoft“ debesijos paslaugas yra geriausias būdas mėgautis modernia „Windows“ patirtimi su pasirinktiniais pataisymų ir atnaujinimų kontrolės lygiais. Visos organizacijos perkėlimas į debesiją gali užtrukti, tačiau tai neturėtų sulaikyti administratorių nuo „Windows 10“ klientų perkėlimo į „Windows 11“.

Kitas klaidingas įsitikinimas, į kurį atkreipia dėmesį Dhaliwal, yra didelis, bauginantis „pavadinimo pakeitimas“ iš „Windows 10“ į „Windows 11“. Perėjimas nuo „Windows 10“ prie „Windows 11“ yra kitokia patirtis nei perėjimas nuo XP prie „Windows 7“. „Microsoft“ sukūrė „Windows 11“ ant „Windows 10“ pagrindo. Programų suderinamumas nėra problema, todėl administratoriai gali traktuoti atnaujinimą kaip paprastą, greitą ir saugų „Windows 10“ funkcijų atnaujinimą.

„Microsoft“ pažymėjo 99,7 proc. programų suderinamumo lygį, o tai reiškia, kad programinė įranga, sukurta veikti „Windows 10“, greičiausiai be problemų veiks ir „Windows 11“. Įmonės gali būti „užtikrintos“, kad IT darbuotojai nepatirs skausmo, kurį patyrė atsinaujindami į „Windows 10“.

Dhaliwal taip pat sumenkino dažniausiai pasitaikančius nusiskundimus dėl „Windows 11“, pirmiausia dėl naujos naudotojo sąsajos, pradžios meniu ir užduočių juostos. Jis teigė, kad atnaujinta sąsaja suteikia daug geresnę patirtį plačiaekraniuose monitoriuose, o verslo klientų atsiliepimai buvo „fantastiški“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas