„Microsoft“ ir vėl įsiutino „Windows 11“ naudotojus: naujausias naujinys sukelia problemų su Wi-Fi, tačiau bendrovė jau išsprendė šią situaciją

Tomas Eidukevičius

2023-12-20, 14:57 (atnaujinta 2023-12-20, 14:59)

2 komentarai (-ų)

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Microsoft“ ir vėl įsiutino „Windows 11“ naudotojus: naujausias naujinys sukelia problemų su Wi-Fi, tačiau bendrovė jau išsprendė šią situaciją

Operacinės sistemos „Windows 11“ vartotojai nuolat susiduria su įvairiomis problemomis, kurios į jų kompiuterius atkeliauja kartu su programinės įrangos atnaujinimais. Neseniai naudotojai susiduria su dar viena bėda – sutriko Wi-Fi ryšio veikimas, ką įtakojo naujausi „Windows 11“ naujiniai.

Tokia problema buvo pastebėta vakar, gruodžio 19 dieną, o jau šiandien „Microsoft“ paskelbė, jog aptiko šios bėdos priežastis ir Wi-Fi ryšio sutrikimai turėtų būti išspręsti. Verta pastebėti, kad šiam sutrikimui pašalinti prireikė tik kiek mažiau nei 24 valandų, kas yra stebėtinas rezultatas, atsižvelgiant į kitų problemų sprendimo tempus.

„Microsoft“ gavo pranešimų apie problemą, kai įdiegus KB5032288 naujinį kai kurie Wi-Fi adapteriai gali neprisijungti prie kai kurių tinklų. Patvirtinome, kad šią problemą sukėlė KB5032288 ir KB5033375. Kaip pranešama, labiau tikėtina, kad šis sutrikimas gali kilti, jei bandote prisijungti prie įmonės, švietimo ar viešojo Wi-Fi tinklo naudodami 802.1x autentifikavimą. Namų tinkluose ši problema mažai tikėtina“, - teigiama „Microsoft“ išplatintame pranešime.

Verta pastebėti, jog paveiktų „Windows 11“ operacinės sistemos versijų naudotojams nieko daryti nereikia. „Microsoft“ gali pašalinti žalą nuotoliniu būdu ir maždaug per 24 valandas pateikti reikiamus pataisymus paveiktoms sistemoms. Bendrovės atstovų teigimu, vartotojai, kurie nori paspartinti procesą, gali tiesiog perkrauti savo kompiuterį, kas turėtų leisti naudotis stabiliu Wi-Fi ryšiu.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas