„Microsoft“ jau planuoja naujos „Xbox“ konsolės išleidimą: aiškėja ne tik pirmosios specifikacijos, bet ir kada sulauksime naujos kartos kompiuterio

MiTech.lt

2023-12-26, 07:45

0 komentarų

2020 metais „Xbox“ išleista nauja konsolių serija turėtų būti atnaujinta jau 2026 metais, taip teigia „Red Gaming Tech“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ jau planuoja naujos „Xbox“ konsolės išleidimą: aiškėja ne tik pirmosios specifikacijos, bet ir kada sulauksime naujos kartos kompiuterio

Teigiama, kad „Microsoft“ spartina išleidimą nuo iš pradžių planuotų 2028 metų jau iki 2026 metų. Taip „Microsoft“ reaguotų į „PlayStation 5 Pro“ išleidimą, kuris planuojamas kitų metų IV ketvirtį.

Tai tik gali reikšti, kad „Microsoft“ ir „Sony“ strategijos nebesutampa tarpusavyje. Dabar bendrovės gali teikti pirmenybę savo produktų išleidimo planams, o ne tam, ką turi silicio tiekėjai, pavyzdžiui, AMD. Naujajame gande teigiama, kad naujos kartos „Xbox“ bus naudojamos „Zen 5“ ir RDNA5 architektūros.

Pati „Microsoft“ patvirtino, kad „Navi 5“ (RDNA5) grafikos architektūra iš tiesų planuojama kitai „Xbox“ konsolei; tačiau ši informacija buvo nutekintos prezentacijos dalis per teismo bylą prieš FTC. Šiame dokumente taip pat buvo paminėta, kad bendrovė svarsto, ar naudoti ARM64 architektūrą, ar AMD x64 „Zen 6“ pagrindu sukurtą branduolio konstrukciją.

Taip pat kalbėta apie tai, ar „Microsoft“ turėtų kurti savo silicį, ar licencijuoti visą grafikos architektūrą iš AMD.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas