„Microsoft“ jau ruošia naują „Xbox“ konsolės versiją: aiškėja, kada galime ją išvysti, kartu debiutuos ir nauja „Call of Duty“ dalis

Technews.lt

2024-05-29, 17:15

0 komentarų

2020 metais „Xbox“ išleista nauja konsolių serija turėtų būti atnaujinta jau 2026 metais. Pirmąsyk tokie pranešimai pasirodė dar praėjusių metų pabaigoje, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Microsoft“ jau ruošia naują „Xbox“ konsolės versiją: aiškėja, kada galime ją išvysti, kartu debiutuos ir nauja „Call of Duty“ dalis

Jau žinome, kad „Microsoft“ kuria savo naujos kartos „Xbox“. Bendrovė jau pažadėjo „didžiausią techninį šuolį, kokį kada nors yra tekę matyti vienos kartos aparatinėje įrangoje“, o tai reiškia, kad nauja konsolė jau netrukus pasirodys. Dabar pranešama, kad kita „Xbox“ pasirodys 2026 m. pabaigoje, o jos starto žaidimas bus kitas „Infinity Ward“ žaidimas „Call of Duty“.

Šiuos pranešimus pateikė įvairūs patikimi „Call of Duty“ gandų skleidėjai. Tai patvirtina ankstesnius gandus apie kitą „Microsoft“ „Xbox“ konsolę. Šiuose ganduose taip pat buvo kalbama apie 2026 m. pasirodymą.

Ankstesniuose ganduose apie naujos kartos „Microsoft“ konsolę teigiama, kad sistemoje bus naudojamas AMD „Zen 5“ procesorius ir „AMD RDNA 5“ grafiką. Šie pokyčiai turėtų labai padidinti našumą, palyginti su dabartinės kartos „Microsoft“ „Zen 2“ / RDNA 2 pagrįstomis „Xbox“ serijos konsolėmis. Pridėjus spartesnę GDDR7 atmintį, „Microsoft“ turėtų labai padidinti bendrą sistemos našumą. Tai ypač aktualu, jei kompanija į šį procesą įtrauks dirbtinio intelekto apdorojimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas