„Microsoft“ ruošia nemalonią staigmeną „Windows“ naudotojams: netrukus atsiras daugeliui nepatiksiantis reikalavimas

TopCom.lt

2022-05-12, 13:55 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

11 komentarai (-ų)
„Microsoft“ ruošia nemalonią staigmeną „Windows“ naudotojams: netrukus atsiras daugeliui nepatiksiantis reikalavimas

„Microsoft“ ir toliau palaipsniui įveda vis daugiau apribojimų savo operacinei sistemai. Portalas „Windows Latest“ pranešė, norint naudotis „Windows 11“ būtinai reikės „Microsoft“ paskyros.

Rašoma, kad „Windows 11 22H2“ versijoje, kuri turėtų pasirodyti šių metų spalį, diegiant operacinę sistemą, taps privalomu dalyku autorizacija „Microsoft“ paskyroje arba jos sukūrimas, jei vartotojas jos dar neturi Be to negalėsite užbaigti diegimo proceso. Todėl vartotojas taip pat turės būti prisijungęs prie interneto.


Pakeitimas taikomas „Windows 11 Pro“ versijai, nes šis reikalavimas jau galioja „namų“ leidime. Autorizacija „Microsoft“ paskyroje labai supaprastina OS iš naujo įdiegimo procesą, nes išsaugoma daug nustatymų, įskaitant darbalaukio foną. Be to, vartotojas gauna prieigą prie OneDrive debesies saugyklos ir kitų Microsoft paslaugų.

Nauji reikalavimai taikomi „Windows 11“ diegimui, tačiau ar „Microsoft“ dabartinius vartotjus privers prisijungti prie vartotojų paskyros, kol kas neaišku.

11 komentarų

KRO

Ir? Uzsiregistruoji paskyra ir ner problemu... Nepatinka, grizk prie win95 ir neverk kaip boba... Nes skaiciau cia vienas fruktas prirase nesamoniu, tau primate interneto plano neuzteks atsisiust win11? Manau tu net neesi mates kitos operacines sistemos, tad bet kuriuo atveju tau teks instaliuotis win11 ir visvien (kaip tu sakai) paciulpsi windowsams...

Kas naujo...

O tai naujiena. Galima pagalvoti kad Apple ar Google to nereikalauja.

Kkk

Taip, chromebookai nereikalauja prisijungimo. Dėl obuolio nežinaj, bet jie linuxų kernelį naduoja tai apeit galėtum.

SAULIUS

Obuolys linuxo kernelio nenaudoja, o unixa

Lopams

Ko verkšlenate, nevykėliai? Ne sisteminiai klounai, tipo jokių paskyrų neturite, susikursite dar vieną.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas