Puikia proga įsigyti tam tikrus „Asus“ produktus: perkantieji gali atgauti dalį pinigų, pasiūlymas galioja ir Lietuvoje, sužinokite, kaip pasinaudoti

Technews.lt

2024-04-15, 07:15

0 komentarų

Gerai žinoma, kad „Asus“ vaizdo plokštės yra brangios, ypač skirtos entuziastams ar profesionalams. Ypač „ProArt“ serija niekada nebuvo vienas iš draugiškiausių biudžetui variantų. Tačiau, atsižvelgiant į naująją akciją, galbūt pagaliau verta pagalvoti apie šiuos komponentus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Puikia proga įsigyti tam tikrus „Asus“ produktus: perkantieji gali atgauti dalį pinigų, pasiūlymas galioja ir Lietuvoje, sužinokite, kaip pasinaudoti

Naujasis pinigų grąžinimas taikomas pagrindinėms plokštėms, vaizdo plokštėms ir AIO aušintuvams. Be to, pinigų grąžinimas arba nuolaida taikoma įvairioms sistemų integratorių sistemoms, pagrįstoms „ProArt“ aparatine įranga. Nors visų šių produktų išvardijimas užimtų daug laiko, to greičiausiai nereikia, nes visiems labiausiai aktualu vaizdo plokštės.

Į akcija taip pat patenka RTX 4090 TUF vaizdo plokštė, jai taikomas 150 eurų pinigų grąžinimas. Kodėl „ProArt“ akcijoje yra TUF modelis? Na, „Asus“ dar neišleido „RTX 4090 ProArt“, tad tikriausiai todėl. Mažiau brangioms vaizdo plokštėms taikomas mažesnis pinigų gražinimas, visa tai žemiau esančioje „Videocardz“ lentelėje.

Visus akcijoje dalyvaujančius produktus galite surasti akcijos tinklapyje. Norintys pasinaudoti šiuo „Asus“ pasiūlymu „ProArt“ produktus gaus pirkti „Skytech“ ir „Varlė“ parduotuvėse. Akcija startavo balandžio 9 dieną ir tęsis iki gegužės 21 dienos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas