„Samsung“ telefonuose naudojama naršyklė atkeliauja ir į kompiuterius: jau dabar ją galima įsidiegti daugelyje „Windows“ kompiuterių

Lukas Snarskis

2023-11-30, 16:01

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ savo išmaniuose telefonuose naudoja „Android“ operacinę sistemą, tačiau kartu su ja siūlo ir savo sukurtą programėlių parduotuvę ar daugybę kitų programėlių. Daugelis jų yra prieinama tik telefonuose ar planšetėse, tačiau dabar viena iš jų pasiekia ir kompiuterių turėtojus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ telefonuose naudojama naršyklė atkeliauja ir į kompiuterius: jau dabar ją galima įsidiegti daugelyje „Windows“ kompiuterių

„Samsung“ savo išmaniuose telefonuose ar planšetėse jau ne vienerius metus rekomenduoja naudoti ir jų sukurtą interneto naršyklę. „Samsung Internet“ iki šiol buvo prieinama tik pastaruosiuose įrenginiuose, tačiau nuo šiol ją gali įsidiegti ir „Windows“ kompiuterių turėtojai.

Pranešama, jog „Samsung Internet“ jau dabar yra prieinama „Microsoft“ programėlių parduotuvėje, o ją įsidiegti gali visi „Windows 10“ arba „Windows 11“ operacine sistemas savo kompiuteriuose naudojantys vartotojai. Verta pastebėti, jog nusprendę įsidiegti šią interneto naršyklę turės galimybę perkelti visus savo nustatymus iš „Google Chrome“ arba „Microsoft Edge“ naršyklių.

„Samsung“ naršyklės naudotojai taip pat turi galimybę persikelti kai kuriuos „Chrome“ naršyklės plėtinius, kurie buvo įdiegti į anksčiau naudotą naršyklę. Kaip bebūtų, panašu, kad tokia funkcija neveikia taip gerai kaip tikėtasi. Internete jau pasirodė ne vienas vartotojo nusiskundimas, jog jie negali įdiegti įskiepių arba jie neveikia kaip turėtų.

Kompiuterinė „Samsung Internet“ versija užima maždaug 130 MB ir daugeliu aspektų yra panaši į kitas standartines naršykles. Čia rasime tamsų arba šviesų dizainą, inkognito režimą, galimybę blokuoti internetines reklamas ir pan. Verta pastebėti, jog „Samsung“ naršyklė leidžia vartotojams ištrinti visą privačią informaciją po to, kai yra atsijungiama iš pasirinkto internetinio puslapio, kas turėtų praversti tiems, kurie dalinasi savo kompiuteriu su kitais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas