Šiemet debiutuosiantys „iMac Pro“ kompiuteriai stebins savo galia: bus aprūpinti galingiausiais „Apple“ procesoriais

Leonardas Sindaravičius

2022-02-01, 15:30 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
Šiemet debiutuosiantys „iMac Pro“ kompiuteriai stebins savo galia: bus aprūpinti galingiausiais „Apple“ procesoriais

Tinklaraščio „Bloomberg“ redaktorius Marko Gurmano teigimu, itin laukiamas 2022-ųjų „iMac Pro“ atnaujinimas atkeliaus su galingesniais „M1 Pro“ bei „M1 Max“ procesoriais, debiutavusiais praėjusį rudenį pristatytuose „MacBook Pro“.

Pasak populiariausių gandų bei teorijų, būsimasis „viskas viename“ tipo kompiuteris išvaizda bus panašus į beveik prieš metus pasirodžiusį 24 colių „iMac“, tačiau turės didesnį, 27 colių įstrižainės, ekraną, kurį turėtų gaubti juodas, o ne baltas, rėmelis. Senesnė 27 colių „iMac Pro“ versija su „Intel“ procesoriais nebegaminama nuo praėjusių metų kovo.

Kartu su naujienomis apie potencialų naujo „iMac Pro“ debiutą, Markas Gurmanas spekuliuoja, jog pavasarį galime sulaukti ir naujos „AirPods Pro“ versijos - ji turėtų pasižymėti supaprastinta išvaizda, panašesne ne į „AirPods“, o į praėjusią vasarą debiutavusias „Beats Studio Buds“.

Taip pat tikimasi, jog „AirPods Pro“ turės judesio jutiklius ir įgalins sportinės veiklos sekimą. Šalia viso to manoma, jog šiose belaidėse ausinėse pagaliau debiutuos ir gandais apipintas „W2“ mobilus procesorius, pakeisiantis iki šiol naudojamą „W1“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas