„Windows“ kompiuterių turėtojų laukia didžiulės naujienos: jau netrukus gali pasirodyti atnaujinimas, kuris nustebins daugelį

Arnas Balčiūnas

2023-10-11, 13:16

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ 2021 metais pagaliau pristatė naująją „Windows 11“ operacinės sistemos versiją. Naujoji platformos versija įgauna vis didesnį populiarumą, tačiau naujausias bendrovės žingsnis pakurstė kalbas apie dar vieną artėjantį atnaujinimą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Windows“ kompiuterių turėtojų laukia didžiulės naujienos: jau netrukus gali pasirodyti atnaujinimas, kuris nustebins daugelį

Neseniai vykusio pranešimo metu „Intel“ vyriausiasis finansininkas Dave‘as Zinsneris paminėjo „Windows Refresh“, kurio tikimasi jau 2024 metais. Jis aiškiai nepasakė „Windows 12“, tačiau jo komentarai atitinka gandus apie būsimą operacinės sistemos išleidimą.

Pasaulinėje technologijų konferencijoje „Citi 2023“ D. Zinsneris sakė, kad bendrovė mano, jog dėl atnaujinimo kiti metai bus geri jos klientų verslui, nes nauji „Windows“ pagyvina pardavimus.

Anksčiau sklandė gandai, kad „Microsoft“ pristatys „Windows 12“ 2024 metų antrąjį pusmetį, o 2025 metais bus masinis išleidimas. Visoje operacinėje sistemoje „Microsoft“ galėtų įdiegti generatyvinį dirbtinį intelektą naudojančias funkcijas, remdamasi dirbtinio intelekto funkcijomis, kurios neseniai buvo įdiegtos su „Windows 11 23H2“ atnaujinimu į paieškos juostą, vaizdų redagavimo programas ir „Microsoft 365“.

Be to, „Windows 12“ gali pertvarkyti savo naudotojo sąsają ir kitaip organizuoti skirsnius, kad būtų lengviau užtikrinti saugumą ir pataisymus.

„Microsoft“ jau kuris laikas dirba, kad „Windows“ vartotojo sąsaja būtų kuo patogesnė tiek naudojant įrenginius su liečiamu ekranu, tiek su klaviatūra ir pele. Kadangi „Windows“ yra tiek daug skirtingų formatų, gali būti sunku rasti tinkamą balansą. Natūralu, kad tarp JAV milžinės svarstymų atsiduria planšetiniai kompiuteriai, kompiuteriai, o taip pat ir įvairūs kiti įrenginiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas