„Windows“ pasipildys naujove, kurios daugelis laukė visą amžinybę: jau testuojama galimybė, kuri gerokai palengvins prieigą prie interneto

Arnas Balčiūnas

2023-05-31, 09:50

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją. Naujoji platformos versija pasiūlė nemažai naujovių, o taip pat ir funkcijų, kurios anksčiau buvo prieinamos tik telefonuose.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Windows“ pasipildys naujove, kurios daugelis laukė visą amžinybę: jau testuojama galimybė, kuri gerokai palengvins prieigą prie interneto

Nors „Microsoft Windows 11“ ir padidino patogių funkcijų skaičių, kaip ir išmaniuosiuose telefonuose, kai kuriose srityse jų visgi trūksta. Laimei, „Microsoft“ daro viską, kad ištaisytų šią situaciją. Įmonė šiuo metu „Windows 11 Insider Preview“ išbando naują funkciją, kuri leis vartotojams lengvai dalintis savo Wi-Fi slaptažodžiais su kitais.

„Windows 11“ turi daugybę patogių funkcijų. Tačiau tarp jų nebuvo išsaugotų „Wi-Fi“ tinklų ir slaptažodžių peržiūros. Laimei, ši situacija keičiasi. „Microsoft“ pristatė naują „Windows 11 Insider Preview Build“ versiją, kurioje įdiegta funkcija, leidžianti vartotojams peržiūrėti visus išsaugotus Wi-Fi slaptažodžius.

Anksčiau vartotojai turėjo naudoti trečiųjų šalių įrankiais arba naršyti registre, kad surastų savo Wi-Fi slaptažodžius. Naudojant šią naują funkciją, dabar daug lengviau rasti belaidžio ryšio slaptažodžius, jei reikia jais su kuo nors pasidalinti arba jei juos pamiršite. Netrukus vartotojai galės peržiūrėti savo Wi-Fi slaptažodžius atlikdami labai paprastus veiksmus.

Norėdami peržiūrėti išsaugotus Wi-Fi slaptažodžius, atidarykite programą „Nustatymai“ ir eikite į Tinklas ir internetas > Wi-Fi. Skiltyje „Tvarkyti žinomus tinklus“ matysite visų Wi-Fi tinklų, prie kurių kompiuteris buvo prisijungęs anksčiau, sąrašą.

Norėdami peržiūrėti tinklo slaptažodį, pasirinkite jį ir spustelėkite mygtuką „Peržiūrėti Wi-Fi saugos raktą“. Slaptažodis bus rodomas paprastu tekstu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas