Staiga suletėjo jūsų „Windows“ kompiuteris? Tai galėjo nulemti „Nvidia“ tvarkyklių klaida, aišku ir kaip tai išspręsti

MiTech.lt

2023-03-07, 14:15

0 komentarų
Staiga suletėjo jūsų „Windows“ kompiuteris? Tai galėjo nulemti „Nvidia“ tvarkyklių klaida, aišku ir kaip tai išspręsti

Dėl naujos grafikos tvarkyklės klaidos galimas procesoriaus naudojimo padidėjimas. Žaidėjai pastebėjo staigų procesoriaus naudojimo šuolį po to kai išeinama iš žaidimų, kuris gali viršyti net 15 proc. Ši problema yra žinoma pačiai NVIDIA ir dabar yra įtraukta į žinomų problemų sąrašą. Tai reiškia, kad NVIDIA netrukus išleis naują savo tvarkyklės pataisą.

Norėdami nustatyti, ar ši problema susijusi su jumis, tiesiog naudokite „Windows Task Manager“ ir patikrinkite skirtuką Procesai. Jis turėtų patvirtinti, kuri programa naudoja procesoriaus išteklius. Štai pavyzdys, kurį pateikė vienas iš „NVIDIA GeForce“ forumo narių.

Šiuo metu paprasčiausias sprendimas – grįžti prie senesnės 528.49 WHQL tvarkyklės arba tiesiog priverstinai uždaryti „Container“ procesą arba iš naujo paleisti kompiuterį. Pagrindinė problemos priežastis nežinoma, tačiau kai kurie naudotojai rekomenduoja iš tvarkyklės katalogo pašalinti tam tikrą DLL. Žinoma, nerekomenduojame kištis į grafikos tvarkyklių failus ir geriau tiesiog sulaukti pataisymo, kurį NVIDIA žada jau šiandien.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas