Ieškantiems kokybiško ir pigaus laikrodžio: mūsų išbandytą „Solar“ dabar galima įsigyti vos už 21,42€, o priedo - dovanų!

Lukas Snarskis

2021-01-23, 12:00 (atnaujinta 2021-05-09, 01:22)

0 komentarų
Ieškantiems kokybiško ir pigaus laikrodžio: mūsų išbandytą „Solar“ dabar galima įsigyti vos už 21,42€, o priedo - dovanų!

Praėjusiais metais rinkoje pasirodė daugybė įdomių produktų, o tarp jų ir ne vienas dėmesio vertas išmanusis laikrodis. Jeigu anksčiau, ieškant kokybiško produkto, tekdavo išleisti apvalią sumą pinigų, tai šiai dienai aukštos kokybės laikrodžių galima rasti ir už tikrai juokingą sumą. Viena geriausių opcijų – „Haylou“ pristatytas „Solar“.

Pastarąjį išmanųjį laikrodį išbandėme ir mes, o jo apžvalgą rasite paspaudę čia. O dabar – puiki proga įsigyti šį produktą. Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ jo kaina siekia vos 21,42 euro. Verta paminėti, jog perkant šį laikrodį – dovanų gausite ir „Xiaomi Mijia“ pieštuką, kurio vertė siekia 4,18 euro. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Žinoma, norėdami gauti dovanas – turėtumėte paskubėti, nes pasiūlymo laikas ribotas.

Didžiausias šio laikrodžio privalumas neįtikėtinai elegantiškas dizainas, turint galvoje tokią nedidelę kainą. Korpusas - minimalistinis, be jokių nereikalingų detalių, tačiau pagamintas ne iš kokios plastmasės, o kokybiško metalo. Viską papildo minkšta ir patogi apyrankė, gamintojo teigimu, leisianti patogiai dėvėti įrenginį net ir suprakaitavus odai. Beje, šis riešo aksesuaras nebijo vandens - tai garantuoja IP68 sertifikatas.

Gerą įspūdį sustiprina didelis 1,28 colio įstrižainės spalvotas ekranas, kuriame patogiai bus galima valdyti visas įrenginio funkcijas ir matyti informaciją. Kompanija yra įsitikinusi, kad vartotojas galės įžiūrėti turinį bet kokiame apšvietime, kas aktualu artėjant saulėtoms vasaros dienoms.

„Haylou Solar” galima pagirti už judėjimui skirtų funkcijų gausą. Laikrodis geba sekti net 12 sporto veiklų ir tai daro labai tiksliai. Už tikslumą pagyrų nusipelno ir pulso matuoklis, galintis savo užduotį atlikti visą parą, kas leis laiku pastebėti tam tikrai širdies ir kraujagyslių sistemos patologijas ar tiesiog geriau sekti, kaip jūsų kūnas susidoroja su fiziniu krūviu. Taip pat, kaip ir dauguma pigesnių produktų, „Solar” geba sekti miegą.

Visą informaciją Bluetooth ryšiu įrenginys perduoda jūsų telefonui (palaikomi tiek Android, tiek iOS prietaisai), o ją patogiai analizuoti galite „Haylou fit” aplikacijoje. Vis dėlto jei nesate didelis sportininkas, „Haylou Solar” taip pat nenusivilsite. Siūloma rinktis iš daug gražių laikrodžio ciferblatų, nustatyti laikmatį, laikrodžio ekrane atvaizduojami pranešimai iš telefono, orų informacija, leidžiama patogiai perjungti grojančią dainą (nereikia traukti telefono iš kišenės) ar įjungti garsinį signalą ir surasti kažkur namuose pasimetusį išmanųjį.

Viską vainikuoja tiesiog neįtikėtina „Haylou Solar” ištvermė. Vienu įkrovimu nedaug naudojant laikrodis veiks net 30 dienų, o nustačius 24h per parą veikiantį pulso matavimą, akumuliatorių reikės įkrauti tik po 15 dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas