Įspūdingas išmanusis laikrodis „Kospet Vision“ už itin patrauklią kainą – milžiniška baterija, dvi kameros ir didelis ekranas

Artūras Nalivaiko

2019-10-24, 01:00 (atnaujinta 2024-03-13, 11:09)

0 komentarų
Įspūdingas išmanusis laikrodis „Kospet Vision“ už itin patrauklią kainą – milžiniška baterija, dvi kameros ir didelis ekranas

Prieš kelias savaites rašėme apie Kinijos kompaniją „Kospet“, kuri pristatė išties įspūdingą išmanųjį laikrodį, o šiandien turime Jums informacijos apie dar vieną šio gamintojo produktą. Laikrodžius gaminanti kompanija turi labai įdomų 4G ryšį palaikantį įrenginį, kuris turėtų patraukti Jūsų dėmesį.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ parduodamas „Kospet Vision“ išmanusis laikrodis išsiskiria ne tik savo patrauklia kaina, bet ir puikiomis specifikacijomis. Dabar šį produktą galite įsigyti vos už 127,53 euro, o pasirinkus Duty Free siuntimo būdą Jums nereikės rūpintis ir jokiais papildomais mokesčiais. Jeigu ketinate įsigyti šį produktą – jį rasite paspaudę čia, o jeigu dar svarstote – siūlome paskaityti toliau.

„Kospet Vision“ yra išties įdomus produktas, o tai nulemia keletas priežasčių. Šis išmanusis laikrodis gal ir nėra pats stilingiausias, tačiau jis turi dvi kameras, labai talpią bateriją, daugybę atminties ir gali be problemų veikti su SIM kortele. Visų pirma, reikėtų žinoti, jog „Vision“ modelis pasižymi 1,6 colių įstrižainės ekranu, todėl juo bus patogu naudotis.

Išmanusis laikrodis turi „Mediatek MTK6739“ procesorių, o kartu su juo ir 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties. Skamba kai neblogo išmaniojo telefono specifikacijos, tačiau tai tik laikrodis. „Kospet Vision“ laikrodyje taip pat įdiegta „Android 7.1.1“ operacinės sistemos versija, o jo veikimu rūpinasi net 800 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, aktyvaus naudojimo atveju, pilno įkrovimo turėtų pakakti beveik dviem dienoms.

Privalu žinoti ir tai, jog „Kospet“ produktas yra ne tik galingas savo specifikacijomis, tačiau ir galimybėmis. Išmanusis laikrodis palaiko daugybę sportinių režimų, turi širdies ritmo jutiklį bei yra be problemų suderinamas su visais „Android“ ar „iOS“ telefonais. Na, o jeigu nenorite naudotis telefonu – įdėkite kortelę į laikrodį ir apie telefoną galėsite pamiršti. Tiesa, kaip jau minėjome, „Kospet Vision“ turi dvi kameras – 8 MP priekinę ir 5 MP raiškos kamerą, kuri įmontuota šoninėje briaunoje.

Dabar šį produktą galite įsigyti vos už 127,53 euro, o pasirinkus Duty Free siuntimo būdą Jums nereikės rūpintis ir jokiais papildomais mokesčiais. Jeigu ketinate įsigyti šį produktą – jį rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas