„Umidigi“ gamina ne tik telefonus: dabar puiki proga įsigyti nebrangų „Uwatch2“ išmanųjį laikrodį

Artūras Nalivaiko

2019-11-14, 01:00 (atnaujinta 2023-03-05, 09:44)

0 komentarų
„Umidigi“ gamina ne tik telefonus: dabar puiki proga įsigyti nebrangų „Uwatch2“ išmanųjį laikrodį

Kinijos kompanija „Umidigi“ yra gerai žinoma dėl savo kuriamų nebrangių išmaniųjų telefonų. Tačiau tai nėra vienintelis dalykas ką gali pasiūlyti šis gamintojas. Įmonės atstovai šiemet pristatė antros kartos išmanųjį laikrodį, kuris pasižymi paprastumu, puikiomis savybėmis ir itin žema kaina.

Dabar, internetinėje parduotuvėje „Cafago“, „Umidigi Uwatch2“ galite įsigyti vos už 28,19 euro. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško paprasto dizaino bei puikiu kainos ir kokybės santykiu pasižyminčio produkto.

Naujasis „Uwatch2“ atkeliauja su gerokai patobulintu ekranu – jis yra jautrus lietimui spalvotas ir lenktais kraštais bei pasižymi 1,33 colių įstrižaine. Laikrodžio korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio, o viena svarbiausių savybių – IP67 sertifikatas. Tiesa, nors jis ir atsparus vandeniui, tačiau jis netinkamas plaukiojimui. Naujasis „Umidigi“ produktas pasižymi ir paprastu, tačiau labai solidžiu dizainu, kuo galite įsitikinti pažvelgę į jo nuotraukas.

„Umidigi Uwatch2“ turėtų puikiai tiems, kurie ieško daugybe funkcijų neapkrauto įrenginio. Išmanusis laikrodis turi visas laikrodžiams būdingas savybes – daugybę sporto režimų, realaus laiko pranešimai iš įvairiausių programėlių, žingsnių, kalorijų, nueito atstumo bei kitų panašių dalykų skaičiavimas. Verta paminėti, jog su juo galite ir nuotoliniu būdu valdyti savo išmaniojo telefono kamerą. Iš esmės, už labai patrauklią kainą Jūs gaunate tikrai puikų laikrodį.

Išmanusis laikrodis veikia su 180 mAh talpos, o tokios baterijos talpos Jums pakaks maždaug 7-10 dienų naudojimosi. Norėdami pilnai įkrauti „Uwatch2“ bateriją – Jums reikės maždaug 2-3 valandų. Šis produktas taip pat naudoja mažai energijos reikalaujantį „Nordic-Nrf52832“ procesorių, todėl baterija tikrai netaps Jūsų galvos skausmu ir šio įrenginio krauti kiekvieną dieną nereikės.

Kaip jau minėjome, dabar, internetinėje parduotuvėje „Cafago“, šis laikrodis kainuoja 28,19 euro. Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį, jog laikrodžių už šią kainą kiekis yra ribotas, todėl jeigu svarstote jį įsigyti – tai padaryti reikėtų jau dabar.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas