Išmaniųjų laikrodžių savininkams tai patiks: planuojami pasikeitimai, kurie leistų pamiršti vargus keičiant išmanųjį telefoną

Tomas Eidukevičius

2023-06-13, 08:51

0 komentarų

„Google“ neseniai išleido „Wear OS 4 Beta“ programinę įrangą, o „Samsung“ greitai integravo „One UI 5 Watch“ beta versiją į savo „Galaxy Watch4“ ir „Watch5“ serijas, kad žmonės galėtų susipažinti su pakeitimais belaukiant, kol galutinė programinės įrangos versija pasieks mases.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Išmaniųjų laikrodžių savininkams tai patiks: planuojami pasikeitimai, kurie leistų pamiršti vargus keičiant išmanųjį telefoną

Vienas iš įdomiausių naujų „Wear OS“ pakeitimų gali būti galimybė pakeisti telefoną neatstatant visų laikrodžio nustatymų.Dabartinė „Wear OS 3.5“ versija ir „Samsung“ atitinkama „One UI Watch 4.5“ versija verčia iš naujo nustatyti išmaniojo laikrodžio gamyklinius nustatymus kiekvieną kartą pakeitus telefoną, o tai gana erzina.

Nors programinė įranga leidžia kurti atsargines nustatymų ir nuostatų kopijas, kai kurie dalykai, pvz., trečiųjų šalių laikrodžių ciferblatai ir piktogramų išdėstymas programų stalčiuje, prarandami proceso metu.

„One UI Watch 5“ beta versijoje to nebereikia. Kai pradėsite perkėlimo į kitą telefoną procesą, jūsų bus paklausta, ar jūsų laikrodyje esanti „Google“ paskyra atitinka esančią naujajame išmaniajame telefone.

Galbūt svarbu pažymėti, kad ši funkcija buvo išbandyta „Galaxy Watch5“, todėl įrenginiai, kuriuose veikia įprasta „Wear OS 4“, gali jos nesulaukti. Vis dėlto manome, kad tai yra pagrindinė funkcija, todėl yra didelė tikimybė, kad ją gaus kiekvienas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas