Karščiausia „Huawei“ naujiena – jau Europoje: prasidėjo išankstiniai pardavimai, tačiau lietuvių šis įrenginys nepasieks

Lukas Snarskis

2023-02-20, 09:47

0 komentarų

Kinijos milžinė „Huawei“ išgyvena ne pačius geriausius laikus, ypatingai išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tačiau bendrovė savo veiklos nestabdo ir vis ieško būdų kaip nustebinti būsimus ar esamus pirkėjus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Karščiausia „Huawei“ naujiena – jau Europoje: prasidėjo išankstiniai pardavimai, tačiau lietuvių šis įrenginys nepasieks

Dar gruodžio mėnesį bendrovė pademonstravo išskirtinį „Huawei Watch Buds“ išmanųjį laikrodį, kuris po ekranu slepia ir belaidžius ausinukus. Kinijoje pristatytas produktas buvo prieinamas tik vietinėje rinkoje, tačiau dabar jis atkeliauja ir į Europą. „Huawei“ kai kuriuose regionuose pradėjo išankstinius pardavimus, o šios naujienos kaina siekia 469 eurus, tiems, kurie užsisakys jį iš anksto.

Pranešama, kad oficiali „Huawei Watch Buds“ įrenginio prekyba Europoje prasidės jau kovo 1 dieną ir tuomet šiuo išmaniojo laikrodžio – belaidžių ausinukų kaina sieks 499 eurus. Deja, tačiau Telefonai.eu žiniomis, ši Kinijos milžinės naujiena parduotuvių Lietuvoje nepasieks.

Naujasis „Huawei Watch Buds“ pasižymi 1,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 466x466 taškų raiška. Šis įrenginys pasižymi nerūdijančio plieno korpusu, o dirželis pagamintas iš odos. Pirkėjai naująjį produktą galės įsigyti juodos arba rudos spalvų. Skelbiama, jog išmanusis laikrodis palaiko širdies ritmo stebėjimą, SpO2 sekimą, miego ir streso valdymą, taip pat širdies susitraukimų dažnio prieširdžių virpėjimo patikrą ir EKG rodmenis. Taip pat gausite 80 treniruočių režimų.

Kalbant apie belaidžius ausinukus, kurie paslėpti po šio laikrodžio ekranu – jie pasiūlys triukšmo slopinimo galimybę, o pačių ausinukų svoris siekia vos 4 gramus. Šis įrenginys taip pat aprūpintas IP54 sertifikatu. Pranešama, jog „Watch Buds“ veiks su „HarmonyOS 3“ operacine sistema bei turės „Bluetooth 5.2“ ryšio technologijos palaikymą.

„Huawei“ atstovų teigimu, pilno įkrovimo pakaks maždaug 3 dienoms. Su pilnu baterijos įkrovimu, ausinukai leis mėgautis muzika maždaug 4 valandas. Pilnas „Huawei Watch Buds“ įkrovimas truks maždaug 100 minučių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas