Laukiantiems naujų „Apple“ laikrodžių – teks gerokai nusivilti: bendrovė ketina pasiūlyti tik minimalius atnaujinimus

Lukas Snarskis

2023-08-08, 07:16

0 komentarų

Kalbos apie JAV technologijų milžinės „Apple“ kuriamas išmaniuosius telefonus netyla nuolatos. Bendrovė šį rudenį turėtų pristatyti naujuosius „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Pro“ serijos modelius, o apie juos kalbama jau daugiau nei pusmetį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Laukiantiems naujų „Apple“ laikrodžių – teks gerokai nusivilti: bendrovė ketina pasiūlyti tik minimalius atnaujinimus

„Apple“ šiemet turėtų pristatyti keturis naujus išmaniuosius telefonus. Daugelis su nekantrumu laukia naujųjų „iPhone 15“ bei „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginių, o dabar aiškėja ir galima jų pristatymo data. Remiantis „9to5Mac“ informacija, JAV technologijų milžinė šiuos modelius turėtų pristatyti jau rugsėjo 13 dieną.

Kaip ir įprasta, kartu su naujais „iPhone“ įrenginiais, turėtų debiutuoti ir nauji „Apple“ išmanieji laikrodžiai. JAV technologijų bendrovė ketina pristatyti „Watch Series 9“ serijos modelius, tačiau dabar aiškėja, kad daugeliui laukiančių šios naujienos – teks gerokai nusivilti.

Remiantis naujausia informacija, „Apple Watch Series 9“ išmanieji laikrodžiai atkeliaus su naujais procesoriais, kas leis mėgautis dar sklandesniu veikimu ir mažesniu energijos suvartojimu, tačiau tai greičiausiai ir bus vieninteliai pasikeitimai. „Apple“ neketina atlikti ženklių pakeitimų, lyginant su praėjusiais metais debiutavusiais „Watch Series 8“ modeliais.

Tiesa, tikėtina, kad „Apple“ gali pasiūlyti „Watch Series 9“ išmaniojo laikrodžio modelį, kuris turės aliuminio rėmelį bei bus siūlomas rožinės spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas