„OnePlus” ketina pristatyti antros kartos išmanųjį laikrodį: paaiškėjo pirmosios jo savybės ir kada įvyks oficialus pristatymas

Lukas Snarskis

2024-02-21, 09:01

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar visai neseniai pristatė ne tik naująjį „OnePlus 12“, bet ir „OnePlus 12R“ išmanųjį telefoną. Abu šie įrenginiai prieinami ir Europoje, o dabar gamintojas ruošia ir dar vieną naują produktą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus” ketina pristatyti antros kartos išmanųjį laikrodį: paaiškėjo pirmosios jo savybės ir kada įvyks oficialus pristatymas

2021 metais debiutavo pirmasis „OnePlus“ sukurtas išmanusis laikrodis, o dabar bendrovė ketina pristatyti ir naują modelį. Kompanijos atstovai atskleidė, jog jau vasario 26 dieną debiutuos „OnePlus Watch 2“ modelis.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis laikrodis turėtų būti aprūpintas 1,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu, o jo veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1“ procesorius. Deja, tačiau kol kas tai yra visos techninės savybės, kurios žinomos viešai.

„OnePlus“ atstovai taip pat pasidalino ir reklamine nuotrauka, kuri atskleidžia, jog naujasis „Watch 2“ modelis turės apvalų ekranų. Laikrodžio korpuse taip pat galima matyti ir du mygtukus. Neoficialiais duomenimis, šis išmanusis laikrodis veiks su „Google Wear OS 4“ operacine sistema.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas