Pristatyti „Kospet“ išmanieji laikrodžiai, kurie nustebins ne tik puikiu dizainu ir funkcionalumu, bet ir išskirtinėmis atsparumo savybėmis: dabar jiems taikomas ir specialus pasiūlymas

Partnerio turinys

2024-03-28, 09:41 (atnaujinta 2024-03-28, 09:43)

0 komentarų

Išmaniųjų laikrodžių industrija per pastaruosius kelerius metus smarkiai pasikeitė. Visai neseniai tikėjomės, kad šioje rinkoje, kaip ir telefonų pasaulyje, dominuos „Apple Watch” ir daugybė „Google” vystomos „Wear OS” operacinės sistemos įrenginių, tačiau taip nenutiko.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatyti „Kospet“ išmanieji laikrodžiai, kurie nustebins ne tik puikiu dizainu ir funkcionalumu, bet ir išskirtinėmis atsparumo savybėmis: dabar jiems taikomas ir specialus pasiūlymas

Rinką užpildė daugybė nebrangių išmaniųjų apyrankių ir laikrodžių su apkarpytomis funkcijomis ir primityvia programine įranga. Laimė šiuo keliu žengia ne visi. Į išmaniųjų laikrodžių rinką įsiveržė naujas gamintojas, kurio pavadinimas tampa vis geriau žinomas daugeliui – tai „Kospet“.

Kinijos kompanija dabar pristato du naujus modelius, kurie turėtų patikti tiems, kurie ieško nebrangaus, tvirto ir kokybiško išmaniojo laikrodžio. „Kospet“ oficialiai pristatė naujuosius „Kospet T3 Ultra“, o taip pat ir „M3 Ultra“ modelius, kuriuos dabar galima įsigyti už ypatingą kainą.

Naujasis „Kospet Tank M3 Ultra“ dabar parduodamas už 125,31 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą KOLNPUT. „Kospet Tank T3 Ultra“ parduodamas už analogišką kainą, o norėdami įsigyti šį variantą – spauskite čia. Čia taip pat reikėtų panaudoti nuolaidos kodą KOLNPUT.

Verta paminėti ir tai, jog abiejų laikrodžių kainos nurodomos su visais mokesčiais, todėl jums neteks mokėti nieko papildomai. Negana to, jums nereikės papildomai mokėti už siuntimą, o „Kospet“ taip pat suteiks ir 7 dienų pinigų grąžinimo bei 2 metų įrenginio garantiją.

„Kospet Tank T3 Ultra“ – tvirtas, stilingas ir itin funkcionalus

Visų pirma, naujasis „Kospet Tank T3 Ultra“ išsiskiria savo dizainu. Jis turi apvalų ekraną, valdymui skirtus mygtukus bei yra itin atsparus. Šis modelis yra atsparus vandeniui, ką sufleruoja 5 ATM ir IP695K sertifikatai.

KOSPET TANK T3 Ultra Smartwatch

KOSPET TANK T3 Ultra Smartwatch

Kaina: 125.31€

Pasiūlymas nebegalioja

Negana to, jis yra atsparus ir įvairiausiems smūgiams ar aplinkos veiksniams, o tą puikiai iliustruoja „MIL-STD-810H“ sertifikatas. „Kospet Tank T2“ aprūpintas 1,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 466 x 466 taškų raiška.

Išmanusis laikrodis yra ne tik stilingas, itin tvirtas, tačiau ir funkcionalus. „Kospet Tank T3 Ultra“ palaiko iki 170 skirtingų sporto režimų, įskaitant žygių, slidinėjimo, bokso ir pan. Dėl čia naudojamo naujojo sporto algoritmo laikrodis daug tiksliau renka duomenis ir leidžia išmaniai atpažinti 6 sporto judesius.

Šis „Kospet“ įrenginys taip pat stebi ir vertina jūsų miegą bei įvairius kitus aspektus, pavyzdžiui, miego etapus ar širdies ritmą. Jis taip pat leidžia atlikti išsamią jūsų miego kokybės analizę, atitinkamai generuojant išsamius duomenis, net ir trumpai snaudžiant. Tačiau tai dar ne viskas.

„Kospet Tank T3 Ultra“ veikia su 470 mAh talpos baterija, kurios pakaks iki 15 dienos, esant įprastiniam naudojimui. Tiesa, gamintojas pažymi, jog su įjungta AOD funkcija pilno įkrovimo pakaks iki trijų dienų, o baterijos taupymo režimu – iki 50 dienų. Akivaizdu, jog šis produktas užpildo visas įmanomas galimybes. Verta paminėti ir tai, jog šis laikrodis turi ir GPS palaikymą su dviejų dažnių pozicijos nustatymo sistema, kas užtikrins precizišką tikslumą.

„Kospet Tank M3 Ultra“ - ideali opcija ieškantiems didžiulio ekrano ir didžiulio funkcionalumo

Antrasis „Kospet“ siūlomas produktas – taip pat itin atsparus, tačiau kiek kitokio dizaino. Išmaniojo laikrodžio dizainas ne toks įmantrus, tačiau vis tiek stilingas. Žinoma, čia išsaugotos ir pagrindinės atsparumo savybės.

KOSPET TANK M3 Ultra Smartwatch

KOSPET TANK M3 Ultra Smartwatch

Kaina: 125.31€

Pasiūlymas nebegalioja

Čia rasime didžiulį 1,96 colių įstrižainės ekraną su 410 x 502 taškų raiška. Čia naudojama stačiakampio formos panelė, šoninėje briaunoje rasime ir valdymui skirtus mygtukus bei yra itin atsparus. Šis modelis yra atsparus vandeniui, ką sufleruoja 5 ATM ir IP695K sertifikatai.

Negana to, jis yra atsparus ir įvairiausiems smūgiams ar aplinkos veiksniams, o tą puikiai iliustruoja „MIL-STD-810H“ sertifikatas. Kaip ir aukščiau aprašytas modelis, taip ir „Kospet Tank M3 Ultra“ taip pat palaiko iki 170 skirtingų sporto režimų, įskaitant žygių, slidinėjimo, bokso ir pan. Dėl čia naudojamo naujojo sporto algoritmo laikrodis daug tiksliau renka duomenis ir leidžia išmaniai atpažinti 6 sporto judesius.

Išmanusis laikrodis pasiūlys ir visas reikalingiausias sveikatingumo savybes, o „Tank M3 Ultra“ modelio veikimą palaiko 480 mAh talpos baterija, kurios turėtų pakakti iki 15 dienų naudojimosi. Verta paminėti ir tai, jog šis laikrodis turi ir GPS palaikymą su dviejų dažnių pozicijos nustatymo sistema, kas užtikrins precizišką tikslumą.

Kaip jau minėjome, „Kospet Tank M3 Ultra“ dabar parduodamas už 125,31 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą KOLNPUT. „Kospet Tank T3 Ultra“ parduodamas už analogišką kainą, o norėdami įsigyti šį variantą – spauskite čia. Čia taip pat reikėtų panaudoti nuolaidos kodą KOLNPUT.

Verta paminėti ir tai, jog abiejų laikrodžių kainos nurodomos su visais mokesčiais, todėl jums neteks mokėti nieko papildomai. Negana to, jums nereikės papildomai mokėti už siuntimą, o „Kospet“ taip pat suteiks ir 7 dienų pinigų grąžinimo bei 2 metų įrenginio garantiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas