„Redmi“ į Europą atgabeną karštą naujieną: naująjį laikrodį bus galima įsigyti už juokingai žemą kainą

Lukas Snarskis

2021-12-14, 10:15 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
„Redmi“ į Europą atgabeną karštą naujieną: naująjį laikrodį bus galima įsigyti už juokingai žemą kainą

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“, dar lapkričio mėnesį pademonstravo „Watch 2 Lite“ išmanųjį laikrodį. Tuomet, po pristatymo, jis buvo prieinamas tik Kinijos rinkoje, tačiau ši naujiena pagaliau atkeliauja ir į Senąjį žemyną.

Oficialioje gamintojo „Mi Store“ parduotuvė jau galima ne tik rasti informacijos apie šį „Redmi“ produktą, tačiau ir jį įsigyti. Tiesa, kol kas tikrai ne visose šalyse. Šiuo metu „Redmi Watch 2 Lite“ yra prieinamas Vokietijoje, Ispanijoje ir Italijoje, o jau visai netrukus turėtų pasirodyti ir Lietuvoje.

Naujasis „Redmi Watch 2 Lite“ parduodamas vos už 69,99 eurus ir pirkėjams jis yra siūlomas juodos spalvos. Vertėtų paminėti, jog prekyboje netrukus atsirasti turėtų ir baltos bei mėlynos spalvos modeliai.

Primename, jog lapkričio mėnesį debiutavęs išmanusis laikrodis pasižymi 1,55 colio įstrižainės liečiamu ekranu, o šoninėje briaunoje rasime ir valdymui skirtą mygtuką. Verta paminėti ir tai, jog „Redmi Watch 2 Lite“ išsiskiria daugiau nei 100 skirtingų ekranvaizdžių, todėl sau patinkantį ras kiekvienas.

„Xiaomi“ dukterinės kompanijos sukurtas produktas pasižymi ir atsparumo vandeniui savybėmis, o tai leis jį naudoti net ir plaukiojant. „Watch 2 Lite“ modelis taip pat turi daugiau nei 100 skirtingų sporto režimų, o specialus lustas pasirūpins tikslia navigacija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas