„Redmi“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: mažiau nei 70 eurų kainuosiantis modelis pasiūlys iki 20 dienų veikimo su vienu įkrovimu

Tomas Eidukevičius

2023-11-30, 07:46

3 komentarai (-ų)

„Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ vakar, trečiadienį, surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė naujausius savo produktus. Didžiausia dienos intriga tapo „Redmi K70“ serijos išmanieji telefonai, tačiau tai nebuvo vienintelės bendrovės naujienos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Redmi“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: mažiau nei 70 eurų kainuosiantis modelis pasiūlys iki 20 dienų veikimo su vienu įkrovimu

Mes jau rašėme apie „Redmi K70“ bei „Redmi K70 Pro“, apie kuriuos plačiau sužinoti galite paspaudę čia, o taip pat ir „Redmi K70E“ išmanųjį telefoną, apie kurį skaityti galite čia. „Redmi“ taip pat pademonstravo ir naują išmanųjį laikrodį – vakar buvo pristatytas naujasis „Redmi Watch 4“.

Išmanusis laikrodis aprūpintas 1,96 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 390 x 450 taškų raiška bei 60 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip galite matyti, „Redmi Watch 4“ turi kiek užapvalintus ekrano kampus, o dešinėje pusėje – krumpliaratis, kuris skirtas šio įrenginio valdymui.

„Redmi Watch 4“ tapo pirmuoju bendrovės išmaniuoju laikrodžiu, kuris aprūpintas aliuminio lydinio rėmeliu, o taip pat pasižymi 5ATM atsparumo vandeniui savybėmis. Šis įrenginys veiks su „HyperOS“ operacine sistema, turės NFC, GNSS, „Bluetooth 5.3“ palaikymą.

Skelbiama, jog šis išmanusis laikrodis turės daugelį tokio tipo produktams įprastų savybių – tokių kaip širdies ritmo, deguonies kraujyje, miego ar streso lygio stebėjimą. „Redmi“ šią savo naujieną taip pat aprūpino ir 150 skirtingų sporto režimų, kuriuos galėsite pasirinkti ir specialiomis balso komandomis.

Naujasis „Redmi Watch 4“ aprūpintas 470 mAh talpos baterija bei pasiūlys iki 10 veikimą su įjungta „Always On Display“ bei daugeliu sveikatingumo stebėjimo priemonių. Jeigu laikrodis bus naudojamas ne taip intensyviai, gamintojas žada iki 20 dienų veikimą su vienu pilnu įkrovimu.

Pranešama, jog išmanusis laikrodis bus prieinamas Kinijos rinkoje, o jo kaina sieks maždaug 64 eurus. Informacijos apie jo pasirodymą Europoje kol kas nepateikiama.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas