„Xiaomi“ ruošia fejerverkus: rytoj išvysime ne tik naujų flagmanų, bet ir laikrodžio pristatymą

Lukas Snarskis

2021-12-27, 10:05 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

0 komentarų
„Xiaomi“ ruošia fejerverkus: rytoj išvysime ne tik naujų flagmanų, bet ir laikrodžio pristatymą

Kinijos milžinė „Xiaomi“ jau rytoj, antradienį, ketina surengti spaudos konferenciją, kurioje pristatys paskutines šių metų naujienas, o tarp jų ir 2022 metų flagmanų serija „Xiaomi 12“. Iki renginio liekant vis mažiau laiko, aiškėja vis daugiau detalių.

Dar visai neseniai, internete buvo pasirodę pranešimų apie bendrovės planus pademonstruoti „Xiaomi Watch S1“ išmanųjį laikrodį, kuris turėtų pasiekti ir europiečius. Nors iš pradžių oficialios informacijos ir nebuvo, tačiau dabar tai patvirtino ir „Xiaomi“ atstovai. Tai reiškia, kad jau rytoj įvyksiančios spaudos konferencijos metu išvysime ir šią naujieną.

Ir nors šio išmaniojo laikrodžio pristatymas įvyks jau rytoj, tačiau kol kas nėra žinoma kokiomis savybėmis jis galėtų nustebinti. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog „Watch S1“ modelis bus sąlyginai pigus produktus. „Xiaomi“ išplatintas paveiksliukas daug informacijos neatskleidžia, tačiau kai kurias dizaino savybes pastebėti nėra sunku.

Akivaizdu, jog „Xiaomi Watch S1“ turės apvalų korpusą, kuris, tikėtina, bus pagamintas iš metalo. Vienoje iš briaunų galime matyti tu mygtukus – manoma, jog vienas iš jų bus namų, o kitas sporto režimams keisti. Deja, tačiau „Xiaomi“ nėra atskleidę jokių šio naujojo laikrodžio techninių savybių, todėl net ir patys nekantriausi bus priversti laukti rytojaus.

Priminsime, kad „Xiaomi“ spaudos konferencija, kurioje debiutuos „Watch S1“, o taip pat ir „Xiaomi 12“ serijos išmanieji telefonai, įvyks jau rytoj, gruodžio 28 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas