Berlyne pristatyta naujasis „Honor MagicPad 2“ planšetinis kompiuteris: už mažiau nei 600 eurų pasiūlys galingas specifikacijas ir gausybę atminties

Lukas Snarskis

2024-09-05, 19:01

0 komentarų

Rugsėjo 6-10 dienomis įvyks kasmetinė „IFA 2024“ technologijų paroda, kurioje lankysis ir mūsų komanda. Iki oficialios renginio pradžios likus vos vienai dienai, buvo surengta speciali „Honor“ spaudos konferencija. Jos metu pademonstruotos naujienos, skirtos Europos rinkai.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Berlyne pristatyta naujasis „Honor MagicPad 2“ planšetinis kompiuteris: už mažiau nei 600 eurų pasiūlys galingas specifikacijas ir gausybę atminties

Šiandien, ketvirtadienį, įvykusios spaudos konferencijos metu buvo pristatytas ne tik europiečiams skirtas „Magic V3“ sulenkiamas išmanusis telefonas, bet ir daugiau „Honor“ naujienų. Viena iš jų – „MagicBook Art 14“ nešiojamas kompiuteris, o taip pat ir nauja planšetė.

Kinijos kompanijos vadovai paskelbė apie naująjį „Honor MagicPad 2“ planšetinį kompiuterį, kuris anksčiau buvo pristatytas Kinijoje, o dabar atkeliauja ir į Europą. Paskelbta, jog šis įrenginys bus parduodamas mėlynos ir juodos spalvų, o jo kaina sieks 599 eurus.

Naujasis planšetinis kompiuteris aprūpintas 12,3 colių įstrižainės OLED ekranu. Čia naudojama 10 bitų panelė su 144 Hz atsinaujinimo dažniu, 3 000 x 1 920 taškų raiška, o maksimalus ryškumas sieks 1 600 nitų.

„Honor MagicPad 2“ planšetė veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 10 050 mAh talpos baterija su 66W įkrovimo galimybe.

Planšetinio kompiuterio nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o priekinėje dalyje – 9 MP objektyvas. Verta paminėti ir tai, jog „MagicPad 2“ korpuso storis sieks vos 5,8 mm ir tai yra ploniausias šios serijos įrenginys.

Ši „Honor“ naujiena pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja. Žinoma, čia rasime ir gausybę dirbtinio intelekto galimybių, kurias suteikia naujasis „Qualcomm“ mikroschemų rinkinys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas