Laukiantiems naujųjų „Samsung“ planšetinių kompiuterių gali tekti ir nusivilti: aiškėja, kad čia gali nebelikti „Qualcomm“ kuriamų procesorių, sužinokite, kas juos pakeis

Lukas Snarskis

2024-07-21, 19:55

0 komentarų

Dar prieš įvykstant spaudos konferencijai, buvo skelbiama, jog „Samsung“ turėtų pristatyti ir „Galaxy Tab S10“ serijos planšetinius kompiuterius. Tačiau tokie gandai nepasitvirtino, o dabar pasirodė ir naujos informacijos. Aiškėja, kada gali įvykti pastarasis pristatymas.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Laukiantiems naujųjų „Samsung“ planšetinių kompiuterių gali tekti ir nusivilti: aiškėja, kad čia gali nebelikti „Qualcomm“ kuriamų procesorių, sužinokite, kas juos pakeis

Neoficialiais duomenimis, „Samsung Galaxy Tab S10“ serijos planšetiniai kompiuteriai bus pristatyti spalio mėnesį. Deja, tačiau tiksli data kol kas nėra žinoma. Gamintojas ketina keisti savo strategiją ir šiemet debiutuos tik du modeliai – tai „Galaxy Tab S10+“ ir „Galaxy Tab S10 Ultra“.

Dabar pasirodė ir dar daugiau informacijos apie naujus „Samsung“ planšetinius kompiuterius. Internete jau kuris laikas buvo kalbama, jog kai kurie „Galaxy Tab S10“ modeliai gali būti pasiūlyti su „MediaTek“ lustais, o dabar aiškėja, kad visa ši serija naudos tik Taivano kompanijos mikroschemų rinkinius.

Teigiama, kad visuose „Galaxy Tab S10“ serijos modeliuos bus atsisakyta „Qualcomm Snapdragon“ procesorių. Iš pradžių sklandė gandai, kad vienas „Tab S10“ linijos modelis gali naudoti „MediaTek Dimensity“ lustą, tačiau tai yra visiškas „Samsung“ strategijos pakeitimas. Aiškėja ir to priežastys.

Viena pagrindinių priežasčių, kodėl Pietų Korėjos milžinė gali imtis tokių veiksmų, galėtų būti pastaraisiais metais didėjanti „Qualcomm“ aukščiausios klasės procesorių kaina. Perėjimas prie „MediaTek“ gali būti strateginė „Samsung“ taupymo priemonė, kuri leis nustatyti konkurencingesnę „Galaxy Tab S10“ serijos kainą.

Verta paminėti ir tai, jog „Samsung Galaxy Tab S10+“ modelis neseniai buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje, kas dar kartą patvirtina kalbas apie „MediaTek“ lustų naudojimą. Čia testuotas įrenginys turėjo „Dimensity 9300+“ mikroschemų rinkinį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas