„Nubia“ pristatė antros kartos „Pad 3D“ planšetę: suteiks trimatį vaizdą jūsų akims be jokių specialių 3D akinių

Artūras Nalivaiko

2024-02-29, 10:31

0 komentarų

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmąją dieną buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nubia“ pristatė antros kartos „Pad 3D“ planšetę: suteiks trimatį vaizdą jūsų akims be jokių specialių 3D akinių

Kinijos kompanijos ZTE dukterinė bendrovė „Nubia“ dar praėjusiais metais pristatė „Nubia Pad 3D“ planšetę, kuri veikia „Nintendo 3DS“ principu, projektuodama du kiek skirtingus vaizdus, ​​kurie sukuria 3D efektą. MWC 2024 parodos metu pristatytas ir atnaujintas modelis.

Antros kartos „Nubia Pad 3D“ suteikia trimatį vaizdą jūsų akims be jokių specialių 3D akinių. Naujasis modelis naudoja „Neovision 3D Anytime“ technologiją, kuri gali bet kokį 2D turinį realiuoju laiku konvertuoti į 3D, kad būtų galima patirti dar daugiau įspūdžių žvelgiant į įvairius vaizdus, kitaip pasmerktus nuobodžiam dviejų plokštumų egzistavimui.

„Lyginant su pirmos kartos modeliu, šioje planšetėje 80 proc. padidinta 3D skiriamoji geba ir 100 proc. padidintas 3D ryškumas, visapusiškai optimizuoti 3D skersiniai, 3D spalvos ir 3D energijos vartojimo efektyvumas, taip pagerinant naudotojo 3D vaizdinę patirtį", - tikino „Nubia“ atstovai.

Planšetiniame kompiuteryje įdiegtas AI akių stebėjimo variklis, kuriame naudojami didelės spartos vaizdo jutikliai ir akių aptikimo algoritmai, gerokai padidina reakcijos greitį ir leidžia tiksliai nustatyti naudotojo akių padėtį realiuoju laiku, tiesiogiai perteikiant 3D vaizdą, kad 3D vaizdas būtų natūralesnis ir tikroviškesnis.

Kalbant apie technines „Pad 3D II“ modelio savybes, čia bus naudojamas „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorius su LPDDR5X operatyviąja atmintimi ir UFS4.0 vidine talpykla iki 512 GB. Šio įrenginio veikimą palaikys 10 000 mAh talpos baterija su 66W įkrovimo galimybe.

Naujoji „Nubia Pad 3D II“ aprūpinta 12 colių įstrižainės 2.5K raiškos ekranu su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. 3D vaizdinė patirtis persikelia į garso sritį, kur simetriškų keturmačių garsiakalbių rinkinys gali atlikti „DTS:X Ultra 3D“ garso efektus, o dvigubo mikrofono sąranka užtikrina galingą triukšmo mažinimą įrašant.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas