Oficialiai pristatyta naujoji „Vivo Pad3“ planšetė: ši naujiena pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, didžiulį ekraną su 144 Hz atsinaujinimo dažniu ir talpią bateriją

Lukas Snarskis

2024-06-28, 19:55

0 komentarų

„Vivo“ dar kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Tarp jų ir naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami išmanieji telefonai, apie kuriuos skaityti galite paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Oficialiai pristatyta naujoji „Vivo Pad3“ planšetė: ši naujiena pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, didžiulį ekraną su 144 Hz atsinaujinimo dažniu ir talpią bateriją

Kovo pabaigoje buvo pristatyta ir naujoji „Vivo Pad3 Pro“ planšetė, o gamintojas dabar pristato ir kiek pigesnį variantą. Kaip ir buvo skelbiama, šiandien įvyko „Vivo Pad3“ planšetinio kompiuterio pristatymas. Naujasis modelis veiks su „MediaTek Dimensity 9300“ procesoriumi.

Naujoji „Vivo“ planšetė turi 12,1 colių įstrižainės LCD ekraną su 2 800 x 1 968 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė pasižymi maksimaliu 600 nitų ryškumu, P3 spalvų gama ir HDR10 palaikymu.

„Vivo Pad3“ nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, o priekinėje dalyje – 5 MP asmenukių kamera. Įrenginio veikimą palaikys 10 000 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu. Planšetinis kompiuteris taip pat turi šešis garsiakalbius su 3D panoraminiu garsu.

Naujasis įrenginys taip pat palaiko „Vivo Pencil2s“ rašiklį ir „Dmart Touch“ klaviatūrą, kurie parduodami atskirai. „Pencil2s“ turi neslystančią rankeną, bevielį magnetinį įkrovimą, du mygtukus ir kiniško rašto gražinimą. Kalbant apie klaviatūrą, ji turi 64 klavišus penkiose eilutėse, jungiama per POGO kaiščius.

Pranešama, jog pigiausias „Pad3“ modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, o šio varianto kaina sieks 320 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas