Tris mėnesius sklidę gandai taps realybe: „Realme“ patvirtino naujosios planšetės išleidimo datą

Lukas Snarskis

2021-09-04, 11:15 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

1 komentaras
Tris mėnesius sklidę gandai taps realybe: „Realme“ patvirtino naujosios planšetės išleidimo datą

Kinijos kompanija „Realme“ savo pirmąją planšetę anonsuoja jau nuo birželio mėnesio. Per tą laiką, girdėjome pačių įvairiausių gandų ir šiai dienai jau yra žinoma nemažai informacijos, tačiau pagaliau sulaukėme ir oficialių naujienų.

Bendrovės atstovai oficialiai patvirtino, jog naujosios „Realme Pad“ pristatymas įvyks jau rugsėjo 9 dieną. Įdomu tai, kad tuo pačiu metu bus pristatyti ir du nauji išmanieji telefonai – tai „Realme 8i“ ir „Realme 8s 5G“.

Kaip jau tikriausiai žinote, pirmoji šios Kinijos kompanijos planšetė pasižymės itin plonu korpusu, kuris bus vos 6,9 mm storio. Ir nors „Realme“ dar nėra atskleidę kiek šis įrenginys svers, tačiau neabejotinai tai bus vienas lengviausių tokio tipo produktų rinkoje. Planšetė turėtų pasižymėti 10,4 colių įstrižainės ekranu.

Informacija „Geekbench“ platformoje atskleidžia ir tai, jog „Realme Pad“ turės „MediaTek Helio G80“ procesorių su 4 GB operatyviosios (RAM) atminties. Tikėtina, kad toks variantas turės 64 GB vidinės atminties, o pirkėjams bus siūloma ir dar viena opcija, kuri pasiūlys 6 GB RAM. Planšetėje jau bus įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija.

Tikėtina, kad „Realme Pad“ bus aprūpinta dviem kameromis – viena nugarėlėje ir viena priekinėje dalyje. Abi šios kameros turės 8 MP raiškos vaizdo jutiklį. Kinų sukurta planšetė turės 7100 mAh talpos bateriją, kuri bus įkraunam su USB-C įkrovikliu. Jau žinoma ir tai, kad pirkėjai galės pasirinkti iš dviejų skirtingų spalvinių variantų – pilkos bei auksinės.

Įdomu ir tai, jog nors oficialus pristatymas įvyks rugsėjo 9 dieną, tačiau oficialiame kompanijos puslapyje skelbiama ir dar viena data. „Realme“ atstovai, jau rugsėjo 5 dieną ketina atskleisti papildomos informacijos apie naująją „Pad“ planšetę.

1 komentarų

Wissen

Neabejoju,kad ji bus ne prastesnė už mano samsung :/ nesieks net 300eur. Va kas liečia planšetes smagu, kad vis daugiau atsiranda kas gamina ir pasiulo skirtingu variantu. Dar man įdomu MatePad naujasis su harmony os atrodo nieko toks. Xiaomi Pad 5pro išleido anas irgi gan neblogai

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas