„Xiaomi“ ketina pristatyti „Pad 7“ serijos planšetes: naujausi modeliai pasiūlys dar daugiau galios bei iki šiol bendrovės planšetėse neregėtą savybę

Lukas Snarskis

2024-01-25, 14:46

2 komentarai (-ų)

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ praėjusiais metais pristatė „Pad 6“ serijos modelius, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo ne tik vietinėje rinkoje, bet ir Europoje, įskaitant ir Lietuvą. Dabar aiškėja, jog gamintojas ruošiasi pristatyti ir naujos kartos variantą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ ketina pristatyti „Pad 7“ serijos planšetes: naujausi modeliai pasiūlys dar daugiau galios bei iki šiol bendrovės planšetėse neregėtą savybę

Praėjusių metų balandį pristatyta „Xiaomi Pad 6“ serija jau netrukus sulauks atnaujinimo. Kinijos kompanija jau ruošiasi „Pad 7“ serijos planšetinių kompiuterių pristatymui, o jis turėtų įvykti jau kitą mėnesį. Negana to, naujieji modeliai turėtų pasiūlyti ir dar daugiau galios, mat juose bus naudojami „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ mikroschemų rinkiniai.

Šaltinių Kinijoje teigimu, „Xiaomi Pad 7“ planšetė turėtų būti aprūpinta „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, o „Xiaomi Pad 7 Pro“ veiks su „Snapdragon 8 Gen 3“ lustu, kuris yra galingiausias „Android“ įrenginiams skirtas mikroschemų rinkinys. Pažymima, kad tai turėtų būti didžiausias pasikeitimas, lyginant su pernai pristatytais modeliais.

„Xiaomi Pad 7 Pro“ planšetinis kompiuteris turėtų būti aprūpintas OLED ekranu, ko „Xiaomi“ tokio tipo įrenginiuose dar nėra siūlę. Iki šiol visos Kinijos kompanijos planšetės naudodavo išskirtinai LCD ekranų paneles. Skelbiama, jog „Pad 7“ variantas taip pat pasiūlys 100W greitąjį įkrovimą.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naująsias „Xiaomi“ planšetes nėra pateikiama. Kaip jau minėjome, oficialus pristatymas turėtų įvykti jau vasario mėnesio. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją apie šiuos „Xiaomi“ produktus jūs rasite ir mūsų portale.

2 komentarų

Xiomi pad 5 be gps

Ir vėl neturės gps vietos nustatimo signalo kaip ir xiomi pad 6

fsd

o kam jis? negi ant dviracio sia plyta desi is vaziuosi su navigacija? :D :D :D GPS yra kiekvienam telefone, plansete reikalinga kitiems darbams

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas